Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

LIAA aicina uzņēmējus doties Valsts prezidentes vizītes ietvaros uz Kipru

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina uzņēmējus piedalīties Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas Valsts vizītē Kiprā, kas norisināsies no 2007. gada 3. līdz 6. jūnijam.

Lūdzam interesentus dalībai Latvijas uzņēmēju delegācijā uz Kipru pieteikties līdz 2007. gada 3. maijam. Pieteikties var, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu, kas atrodama LIAA interneta mājas lapā www.liaa.gov.lv.

Vizītes ietvaros, sadarbībā ar Kipras Tirdzniecības un rūpniecības kameru, nozaru asociācijām un citām LIAA partneru institūcijām Kiprā, Latvijas uzņēmējiem tiks organizētas tematiskas darba programmas, biznesa forums un nozaru darba grupu programmas loģistikas, finanšu pakalpojumu, pārtikas, kokapstrādes, informācijas tehnoloģiju, tūrisma u.c. nozaru speciālistiem, atkarībā no uzņēmēju delegācijas sastāva un biznesa interesēm Kiprā.

Pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem 2006. gada 3. ceturkšņa beigās Kipra bija Latvijas 29. lielākais eksporta un 38.lielākais importa partneris. No Latvijas galvenokārt tiek eksportēti pārtikas rūpniecības produkti, koksne un tās izstrādājumi, ķīmiskās rūpniecības produkcija, tekstilmateriāli un tekstilizstrādājumi, kā arī mašīnas, mehānismi un elektriskās iekārtas.

Papildu informācija:

LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,

Tālrunis: 7039422

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses