Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"McDonald’s" Baltijas valstīs pāriet uz citu biznesa vadības struktūru

ASV ātrās ēdināšanas gigants "McDonald’s" Latvijā, Lietuvā un Igaunijā esošos 19 restorānus nodevis Maltas "Developmental Licensee" (DL) biznesa vadības struktūrai, aģentūru LETA informēja korporācijas "McDonald’s" Eiropas reģiona prezidents Denis Henekins.

DL biznesa vadības struktūra ir franšīzes forma, ko "McDonald’s" izmanto jau vairāk nekā 20 gadus ar mērķi nodrošināt reģionālās īpašumtiesības un zīmola pilnvērtīgu attīstību.

Korporācija "McDonald’s" DL biznesa vadības struktūru patlaban izmanto vairāk nekā 50 valstīs. "McDonald’s" to uzskata par efektīvu uzņēmējdarbības stimulēšanas veidu, kas uzņēmējiem ļauj pilnībā izmantot zīmola iespējas ikdienā.

"Mūsu mērķis Eiropas restorānu pārvaldē ir, no vienas puses, saglabāt vietējās restorānu pārvaldes nozīmi, bet, no otras puses, nodrošināt klientiem to "McDonald’s" augsto kvalitāti, ko viņi sagaida. Vislabākais veids, kā to panākt, ir dot iespēju strādāt ar "McDonald’s" tādiem biznesa pārstāvjiem kā Maltas uzņēmēju Melo Hili. Vietējais bizness un uzņēmēji ar šo iespēju pilnveido arī savas zināšanas un biznesa domāšanu," stāstīja Henekins.

Uzņēmuma vadība cer, ka pāreja uz Maltas DL biznesa vadības struktūru nostiprinās "McDonald’s" restorānu biznesu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, optimizējot restorānu tīkla ieņēmumus un ilgtermiņā - arī peļņas rādītājus.

Hili patlaban ir DL biznesa vadības struktūras turētājs Maltā, viņa vadībā strādā 550 pilna laika un vasarā - 700 daļējas slodzes darbinieku.

Viņš sola, ka nostiprinās un pilnveidos labo Baltijas "McDonald’s" restorānu līmeni, izmantojot savu biznesa pieredzi. "Mēs turpināsim nodrošināt restorānos labas kvalitātes pārtiku un ātru servisu - mūsu apmeklētāji iegūs pakalpojumu, kas atbilst tā cenai," sola Hili.

"McDonald\'s" ir galvenais pasaules pārtikas mazumtirgotājs. "McDonald\'s" restorānu skaits pārsniedz 30 000, un tie atrodas vairāk nekā 100 pasaules valstīs. Vairāk nekā 70% "McDonald\'s" restorānu vadība ir nodota vietējā reģiona biznesa pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses