Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Mēneša laikā dubultojies Latvijas Biznesa bankas piesaistīto noguldījumu apjoms

Salīdzinot ar pusgada beigās apkopotajiem rezultātiem, AS “Latvijas Biznesa banka” piesaistīto noguldījumu apjoms šī gada jūlija mēnesī ir dubultojies. Viena mēneša laikā kopējais noguldījumu apjoms ir pieaudzis līdz 77 642 699 latu, savukārt Bankas aktīvu apjoms mēneša laikā ir palielinājies par 65 %, sasniedzot 105 593 09 latu.

Pēc veiksmīgajiem finanšu rādītājiem noslēdzot šī gada pirmos sešus mēnešus, gūstot septiņas reizes lielāku peļņu, salīdzinot ar analogu periodu 2006 gadā, AS “Latvijas Biznesa banka” turpina kāpināt attīstības tempus. “Sasniegtie rādītāji atspoguļo mērķtiecīgo AS “Latvijas Biznesa banka” virzību jaunās attīstības stratēģijas īstenošanā un nosprausto mērķu sasniegšanā. Jau pusgada rezultāti norādīja, ka esam uz pareizā ceļa, savukārt galveno rādītāju pieaugums jūlija mēnesi, apliecina, ka varēsim īstenot nospraustos mērķus,” atzīst AS “Latvijas Biznesa banka” Valdes priekšsēdētājs (prezidents) Artis Birkmanis. “Visos Bankas darbību raksturojošos segmentos AS “Latvijas Biznesa banka” ir vērojama regulāra un stabila izaugsme, ko paredz nesen pieņemtā Bankas attīstības stratēģija, “ piebilst A. Birkmanis. AS “Latvijas Biznesa banka” stratēģiskais plāns paredz uz 2009. gadu pēc aktīviem sasniegt 1% no Latvijas banku tirgus kopējās daļas. Ievērojams kāpums tiek sagaidīts visos bankas darbību raksturojošos lielumos. Uz 2009. gada beigām AS “Latvijas Biznesa banka” plāno turpat septiņas reizes palielināt aktīvu summu. Bankas kredītportfeli plānots palielināt turpat astoņas reizes, savukārt noguldījumu apjomu kāpināt līdz 837 %. Par AS “Latvijas Biznesa banka” AS “Latvijas Biznesa banka” ir viena no ilgāk pastāvošajām komercbankām Latvijā, tā ir dibināta 1992. gadā. Šogad aprit 15 gadi kopš banka uzsāka savu darbību fizisku un juridisku personu apkalpošanā. Pastāvēšanas laikā banka ir sasniegusi finansiālu stabilitāti, kā arī ieguvusi lielu pieredzi darbā ar klientiem. Pērn bankas pamatkapitāls ir izaudzis līdz 10,830 milj. latu. AS “Latvijas Biznesa banka” ir izvērsusi darbību arī Igaunijā, iegādājoties uzņēmuma „Eesti Krediidipank” akciju kontrolpaketi. Banka šobrīd ir palielinājusi savu dalību „Eesti Krediidipank” akciju kapitālā līdz  89,16%.

AS “Latvijas Biznesa banka” 99,87% akciju pieder Krievijas banku kapitālam – akciju komerciālajai bankai “Maskavas Banka”, kura ir viena no Krievijas banku tirgus līderiem. Banka apkalpo vairāk kā 40 tūkstošus klientu juridisko personu un vairāk par 1 miljonu fizisko personu.


Papildus informācija:

Edgars Vilcāns
AS “Latvijas Biznesa banka”
sabiedrisko attiecību konsultants
E-pasts: [email protected]
Tālr.: 26332223

Ilona Gobalova
AS “Latvijas Biznesa banka”
sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: [email protected]
Tālr.: 7775856






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses