Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

No 1.jūnija "Swedbank" atsakās no maksas par konta apskati bankomātā

No 1.jūnija Swedbank atsakās no maksas par bilances skatīšanos bankomātā un tas atkal būs bezmaksas pakalpojums, informē banka. Izmaiņas cenrādī veiktas, ņemot vērā klientu paradumu maiņu un pakalpojuma alternatīvo saņemšanas veidu izmantošanu, skaidro finanšu iestāde.

Tāpat tiek ievērots princips, ka par svarīgākajiem ikdienas pakalpojumiem maksa netiek iekasēta. Pie tādiem tiek pieskaitīta arī naudas saņemšana kontā, norēķini ar karti veikalos, naudas izņemšana no bankomātiem līdz 500 latiem mēnesī un naudas iemaksa bankomātos.

Maksu par iepazīšanos ar konta bilanci Swedbank uzstādītajos bankomātos Latvijā banka ieviesa pērnā gada augustā. Tobrīd banka prognozēja, ka klienti tai paliks uzticīgi arī pēc maksas ieviešanas vairākiem bankas ikdienas pakalpojumiem. Šogad aprīļa beigās Swedbank valdes locekle, Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja Oksana Sivokobiļska laikrakstam Dienas Bizness atzina, ka, reaģējot uz klientu vēlmēm, tuvākajā laikā banka atcels šo maksu."Mēs sapratām, ka mūsu pieņēmumi nesakrita ar reālām klientu sajūtām. Saņēmām daudz viedokļu, ka komisija nav izprotama, un ieklausāmies klientu viedoklī."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses