Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

No Swedbank automātiem izņemti turpat 30 miljoni latu

Informāciju sagatavoja Kristīne Jakubovska, "Swedbank" preses sekretāre.

Vērojams, ka situācija stabilizējas un Swedbank klientu aktivitāte pie bankomātiem un filiālēs mazinās, jo cilvēki redz, ka Swedbank turpina darbu kā ierasts, nodrošinot visas klientiem nepieciešamās finanšu operācijas. Arī skaidras naudas izņemšana no bankomātiem samazinājusies piecas reizes, salīdzinājumā ar vakardienu, kad nepamatotu baumu rezultātā tika sasniegta lielākā cilvēku aktivitāte pie bankomātiem, stāsta Swedbank pārstāve Kristīne Jakubovska.

Pēc jaunākajiem Swedbank datiem laikā no pusnakts līdz šodienas plkst. 12:00 Swedbank klienti bankomātos kopumā izņēmuši skaidru naudu 4,5 miljonu latu apjomā, kas ir aptuveni divas reizes vairāk nekā šajā laikā parasti. Vakar Swedbank klienti kopumā izņēmuši skaidru naudu 24 miljonu latu apjomā, kas ir aptuveni 1,5% no kopējā noguldījumu apjoma. Līdz ar to no bankomātiem kopš vakardienas baumu sākuma izņemti jau ap 30 miljoniem latu.

"Arī šobrīd banka aktīvi strādā filiālēs, lai sniegtu cilvēkiem pakalpojumus, ko viņi vēlas saņemt un vienlaikus atgādina, ka norēķini ar karti notiek ikdienas režīmā," uzsver Māris Mančinskis, Swedbank valdes priekšsēdētājs Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses