Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Norvik bankas" maksājumu kartēm - jauns un atraktīvs dizains

No šā gada aprīļa NORVIK BANKA piedāvā klientiem jauna dizaina VISA un MasterCard maksājumu kartes. Karšu noformējumā izmantoti Īslandes dabas un vēstures motīvi, kā arī mūsdienīgi stilizēti attēli.NORVIK BANKA izstrādājusi jaunu dizainu visam maksājumu karšu klāstam. Ideja par Īslandes motīviem dizainā nav radusies nejauši, jo NORVIK BANKA ietilpst Īslandes uzņēmumu grupas Norvik Holding sastāvā.

Uz debetkartēm attēlots Īslandes nacionālais putns – puffins un šai valstij raksturīga dabas ainava. Kā vienojošs motīvs VISA kredītkartēm izmantota sena vikingu laiva uz jūras fona, kas simbolizē pamatīgumu un varenību. Karšu plastikāta virsma ir apstrādāta ar pērles pārklājumu, kas rada iespaidu, ka karte staro. „Izstrādājot maksājumu karšu jauno dizainu, mēs vēlējāmies parādīt saviem klientiem, cik Īslande ir skaista un vienlaikus arī īpatnēja. Tās burvība slēpjas vienkāršībā un kontrastos. Tāpat arī jebkura no bankas piedāvātajām maksājumu kartēm apvieno gan vienkāršību un ērtību tās lietošanā, gan arī krāsu un kontrastu saspēli tās dizainā,” norāda NORVIK BANKAS Reklāmas un sakaru nodaļas vadītājs Oļegs Vandišs. Savukārt MasterCard kredītkartes ir ieguvušas abstraktu veidolu ar stilizētas zemeslodes attēlu. Tas simbolizē plašās karšu lietošanas iespējas visā pasaulē.

„Maksājumu kartes ir iekarojušas neatņemamu vietu mūsu dzīvē. Šodien cilvēki arvien vairāk lieto maksājumu kartes gan norēķiniem Latvijā un visā pasaulē, gan arī iepērkoties internetā. Klienti kļūst arvien izvēlīgāki un pievērš uzmanību ne vien kartes funkcionalitātei, bet arī dizainam. Tas sniedz un bankām un karšu lietotājiem plašas iespējas izpaust sevi. Jaunā dizaina maksājumu kartes ir vizuāli interesantas un pievilcīgas. Kartes atbilst visām mūsdienu starptautiskajām prasībām lietošanas ērtības un drošības standartiem  – tās ir viedkartes (ar čipu), kurās izmantoti papildu aizsardzības elementi pret viltojumiem. Ceram, ka tas karšu lietošanu padarīs vēl patīkamāku un mudinās tās izmantot vēl vairāk,” stāsta NORVIK BANKAS Norēķinu karšu pārvaldes Produktu attīstības nodaļas vadītāja Jeļena Lasmane.

Pēdējā gada laikā ir strauji audzis NORVIK BANKAS karšu lietotāju skaits, palielinoties par 23% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Pašlaik pēc emitēto norēķinu karšu apjoma NORVIK BANKA ierindojas 6. vietā Latvijas banku vidū. NORVIK BANKA klientiem piedāvā izvēlēties sev piemērotāko VISA un MasterCard debetkarti vai kredītkarti, kā arī ar bankas starpniecību noformēt prestižās American Express kredītkartes.

Papildu informācija:
Oļegs Vandišs,
NORVIK BANKAS
Reklāmas un sakaru nodaļas vadītājs
Tālr.: 6 7011426
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses