Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Parex Asset management saņem atļauju investīciju portfeļu pārvaldīšanai Apvienotajā karalistē

Finanšu pakalpojumu institūcija (The Financial Services Authority, FSA) izsniegusi apliecinājumu, ka Parex Asset Management (PAM) ir atļauts pārvaldīt investīciju portfeļus Lielbritānijā, sniedzot pārrobežu (Cross-border) ieguldījumu pakalpojumus no Latvijas. Šādi _PAM piedāvās investoriem no Lielbritānijas pieeju strauji augošajiem Baltijas valstu tirgiem. PAM _ir pirmā aktīvu pārvaldīšanas kompānija no Baltijas valstīm, kam atļauts sniegt šos pakalpojumus Apvienotajā Karalistē.

 

FSA ir neatkarīga organizācija, kas regulē investīciju, finanšu un banku sektorā strādājošo kompāniju darbību Lielbritānijā.

 

Elena Kolman (Elena Coleman), Parex Asset Management Valdes locekle, komentēja: “Līdz ar FSA akcepta saņemšanu, PAM ir guvusi pieeju Londonas finanšu tirgum - lielākajam tirgum Eiropas Savienībā.  Mēs ceram pievērst daudzu investoru uzmanību Baltijas, kā arī citu valstu tirgiem, kur veicam darbību, tai skaitā, Krievijai, Ukrainai, Kazahstānai un Azerbaidžānai.”

 

Papildus Lielbritānijai un PAM mājas tirgum - Latvijai,  Parex Asset Management ir atļauts sniegt finanšu pakalpojumus arī Zviedrijā, Vācijā, Ukrainā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Minētajās valstīs, izņemot Lielbritāniju, Parex Asset Management izplata arī savus fondus. Izmantojot integrēto fondu tirdzniecības platformu, papildus pašu pārvaldītajiem fondiem, PAM saviem klientiem piedāvā vairāk kā 11 000 investīciju fondu visā pasaulē.

 

Apvienotajā Karalistē darbojas Parex bankas pārstāvniecība, kuras mērķis ir palielināt investoru interesi par Latviju. Turklāt katru gadu, sadarbībā ar Latvijas Republikas vēstniecību Apvienotajā Karalistē, Parex banka rīko semināru, kurā informē Londonas vadošos banku sektora ekspertus par Latvijas banku sektora attīstības tendencēm, kā arī sniedz informāciju par investīciju iespējām Latvijā.

 

Par Parex Asset Management:

Parex Asset Management (PAM) ir a/s Parex banka meitas sabiedrība, kuras pārvaldīšanā patlaban ir aktīvi vairāk nekā 1 miljarda eiro apjomā, ir lielākā ieguldījumu pārvaldes sabiedrība Baltijas valstīs. PAM aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus piedāvā kā vietējiem, tā arī starptautiskajiem klientiem - privātpersonām, korporatīvajiem klientiem, investīciju fondiem, kā arī pensiju sistēmas 2. un 3.līmeņa pensiju plāniem un apdrošināšanas kompānijām. PAM meitas uzņēmumi aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus piedāvā arī klientiem Lietuvā, Krievijā un Ukrainā.

 

 

 

 

Papildu informācija:

Viktors Zaķis,

Korporatīvo komunikāciju speciālists

Tālrunis 7010141 vai 29476754

e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses