Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Parex bankas emitētās American Express Gold un Platinum kredītkartes tagad pieejamas arī eiro valūtā

No šī gada jūlija Parex banka saviem klientiem Amercian Express Gold un Platinum kredītkartes piedāvā noformēt ne tikai latos, bet arī eiro valūtā. Tas ir nākamais solis kredītkaršu tirgus attīstībā Latvijā, kas American Express kredītkaršu lietotājiem paver plašākas iespējas ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē.

Parex bankas viceprezidents klientu apkalpošanas jautājumos Guntis Beļavskis: „Kredītkarte Latvijā ir kļuvusi par ērtu patēriņa kreditēšanas instrumentu. Mēs esam gandarīti par iedzīvotāju pieaugošo interesi par šo produktu, kā arī izpratni par tā plašajām pielietošanas iespējām. American Express ienākšana Latvijā aktivizēja kredītkaršu tirgu kopumā, vienlaikus paceļot šī finanšu pakalpojuma kvalitātes standartu jaunā, augstākā līmenī. Arī nākotnē Parex banka pilnveidos savu piedāvājumu, nākot klajā ar jauniem, inovatīviem un plašam klientu vajadzību spektram atbilstošiem maksājuma karšu produktiem. ” Parex banka ir vienīgā komercbanka Latvijā, kurai ir oficiālas tiesības emitēt un apkalpot pasaulē ekskluzīvās American Express kredītkartes. Pirmās American Express Platinum un Gold kredītkartes Parex banka sāka izdot 2005.gada aprīlī. Kā American Express Platinum, tā arī American Express Gold kredītkartes tika radītas, lai apmierinātu to Latvijas patērētāju vēlmes, kuri vēlas sasniegt panākumus un sagaida augstu servisa līmeni. Kartes nodrošina pieeju atjaunojamam kredītam un ir neaizstājami ceļa biedri, kas piedāvā drošību gan Latvijā, gan ārzemēs. American Express Blue kredītkartes pirmie klienti saņēma 2005.gada oktobrī. Parex bankas American Express Blue kredītkarte apvieno sevī visus modernākos risinājumus: kredītu trīs mēnešalgu apmērā, iespēju izmantot 45 kredītbrīvdienas un iespēju izvēlēties kredīta atmaksas veidu – atmaksāt visu kredītsummu uzreiz vai pakāpeniski, īpašu darījumu drošību, apdrošināšanas pakalpojumus, īpašu klientu servisu, papildu atlaides un bonusus, norēķinoties ar kredītkarti. Pēdējo gadu laikā Parex bankas kredītkaršu tirgus daļa ir strauji augusi, un 2007.gada vidū Parex izsniegto kredītkaršu tirgus daļu jau bija vairāk nekā 20%. Vairāk nekā divu gadu laikā (līdz šī gada 30.jūnijam) kopumā Parex banka jau ir emitējusi 69663 American Express kredītkartes. Par American Express globālā tīkla pakalpojumiem American Express ir daudzfunkcionāla pasaules mēroga ceļojumu un finanšu  pakalpojumu kompānija, kas dibināta 1850. gadā. Tā ir pasaules līderis maksājumu un kredītkaršu, ceļojumu čeku, ceļošanas, finanšu plānošanas, biznesa pakalpojumu, apdrošināšanas un starptautisko banku pakalpojumu jomā. Kopš 1996. gada American Express ir enerģiski īstenojusi stratēģiju ar mērķi  atvērt  tirdzniecības tīklu un karšu produktu portfeli karšu emitentiem visā pasaulē.

Izmantojot globālo infrastruktūru un American Express zīmola pozitīvo reputāciju, uzņēmums plāno nodrošināt arvien plašāku pieeju savam pakalpojumu tīklam visā pasaulē. American Express jau ir noslēgusi vienošanās ar partneriem par karšu izlaišanu 94 pasaules valstīs.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā  3,6 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody\'s Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis 7010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses