Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Parex līzings un faktorings sāk piedāvāt operatīvo līzingu ūdenstransportam

No šī gada maija Parex bankas meitas kompānija Parex līzings un faktorings Latvijas līzinga tirgū sācis ieviest jaunu produktu – operatīvo līzingu ūdenstransportam. Pakalpojuma uzsākšanu kompānija pamato ar strauju un stabilu tirgus izaugsmi un optimistiskām nākotnes prognozēm. Operatīvais līzings ļaus klientiem iegādāties par zemākiem ikmēneša maksājumiem kāroto ūdens transporta līdzekli – motorlaivu, ūdens motociklu vai kuteri. Līzinga nosacījumi ir pievilcīgi: pirmā iemaksa no 10%, operatīvais līzings ūdens motocikliem līdz 3 gadiem un laivām un kuteriem līdz 5 gadiem.

Kompānijas Parex līzings un faktorings valdes priekšsēdētāja Ilze Zoltnere: „Mēs sākam piedāvāt operatīvo līzingu ūdenstransportam, jo esam veikuši detalizētu savu klientu vēlmju izpēti. Lai nodrošinātu šī pakalpojuma piedāvāšanu, esam izvēlējušies drošu sadarbības partneri, kuram ir liela pieredze gan laivu tirdzniecībā, gan servisā – SDK. Uzskatām, ka potenciālais klients, kas varētu izvēlēties šī veida operatīvo līzingu, par savu mērķi izvēlēsies laivas lietošanu tikai pāris gadu garumā, lai pēc tam to nomainītu pret jaunāku vai dārgāku. Mūsu pakalpojums aiztaupīs klientiem rūpes par to, lai atrastu pircēju iepriekšējai laivai, kā arī dāvās klientam uzticamu sadarbības partneri.”

SIA SDK direktors Jānis Kivlinieks: „Izvērtējot esošo tirgus situāciju ūdens transportu līdzekļu tirdzniecības jomā, skaidri redzama viena pozitīva tendence – līdzeklis, kas tiek iegādāts, savu vērtību zaudē minimāli. Manuprāt, šī ir joma, kurā vērts ieguldīt. Jauno pakalpojumu ļauj nodrošināt divas lietas – tehnikas kvalitāte un mūsu pieredze! ”Neesam tik bagāti, lai lēti pirktu”, šis teiciens ietver jaunā pakalpojuma būtību – kvalitatīva tehnika, kuras vērtība lēni samazinās, un veids, kas ļauj mums justies brīvākiem!”

Par SIA Parex līzings un faktorings:
SIA Parex līzings un faktorings (PLF) ir Parex bankas meitas sabiedrība, kas kopš 2006.gada marta Latvijas tirgū piedāvā pilnu līzinga pakalpojumus spektru. Patlaban PLF klientus apkalpo 20 augsti kvalificēti līzinga speciālisti, kas pieredzi guvuši vadošos amatos citās kompānijās. PLF savus klientus gaida Rīgā, Brīvības ielā 224, kā arī Parex bankas filiālēs.

Par SIA SDK:
SIA SDK ir uzņēmums, kas kopš 1997. gada specializējies motorlaivu, ūdens motociklu un to aksesuāru tirdzniecībā un apkopē. SIA SDK ir oficiālais BRP un Monterey Boats pārstāvis Latvijā.

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis 7010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses