Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Piecas Latvijas kompānijas iekļūst Eiropas 500 straujāk augošo uzņēmumu sarakstā

Piecas Latvijas kompānijas iekļuvušas Eiropas 500 straujāk augošo uzņēmumu sarakstā, aģentūrai BNS pavēstīja mazumtirgotāja "Elvi grupas", kas ir viens no balvas saņēmējiem, ģenerāldirektors Ģirts Kurmis.

No Latvijas 500 straujāk augošo Eiropas uzņēmumu sarakstā iekļuvuši veikalu tīkls "Elvi", "DC HOLDING", kas pārstāv zīmolu "Double Coffee", ēku uzkopšanas uzņēmums "Info Serviss", būvmateriālu tirdzniecības uzņēmumi "Krūza" un "Profs".

"Konkursa organizatori uzsvēruši, ka Latvija ir starp tām Austrumeiropas valstīm, kurās rodas aizvien vairāk jaunu darbavietu. No Latvijas šogad "Europe"s 500" sarakstā iekļuva piecas kompānijas - par divām vairāk nekā 2006. gadā. Turklāt vidējais šo uzņēmumu gada apgrozījuma pieaugums bijis 55,4% - viens no augstākajiem rādītājiem visā Eiropā," norādīja Kurmis.

Viņš arī informēja, ka pagājušā gadā "Elvi grupa" saņēma "Europe"s 500" specbalvu kā straujāk augošais "jaunās Eiropas" uzņēmums.

Konkursā, kuru organizē starptautiskā nevalstiskā organizācija "Europe"s 500" sadarbībā ar kompānijām "Microsoft" un "KPMG", kā arī starptautisko biznesa žurnālu "Business Week", tiek vērtēts uzņēmumu apgrozījuma pieaugums un radīto darbavietu skaits laikā no 2003. līdz 2006. gadam.

Pērn no Latvijas Eiropas 500 straujāk augošo uzņēmumu sarakstā iekļuva "Elvi", "DC Holdings" un "Dzintars".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses