Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piketētāji: Latvija ir izfuktukota

Piektdien, 20.aprīlī, pie Finanšu kapitāla un tirgus komisijas (FKTK) un pie Rīgas apgabaltiesas, kur tiek skatīts AS Latvijas Krājbanka maksātnespējas administratora SIA KPMG Baltics pieteikums par bankrota procesa uzsākšanu, piketēja pulks ar neapmierinātiem cilvēkiem.

Sanākušie paši sevi dēvē par Krājbankas kreditoriem. Diena jau rakstīja, ka FKTK priekšsēdētāja vietnieks Jānis Brazovskis 20. aprīļa rītā izgājis tikties ar piketētājiem, lai uzklausītu viņu viedokli, un, jautāja, kurš no viņiem ir zaudējis naudu Krājbankā un cik lielu summu. J. Brazovskis vai nu nesaņēma nekādu atbildi vai atbilde bija - "neesmu zaudējusi neko Krājbankā".

Sanākušie ar saukļiem: "Maitu lijas uz Krājbankas līķa", "Kas Par Mežonīgu Grābšanu - KPMG", "Nothing special just FKTK", "Latvija ir izfuktukota", pauda savu sašutumu un neapmierinātību par līdzšinējo situāciju un maksātnespējas administratora rīcību.

Pikets esot organizēts, lai pievērstu atbildīgo institūciju uzmanību un sagaidītu aktīvu valsts, FKTK, maksātnespējas administratora un tiesas iesaistīšanos procesa risināšanā un virzīšanā, jo viņuprāt valstij jābūt līdzatbildīgai par notikušo.

Jau rakstīts, ka Rīgas apgabaltiesa piektdien plāno skatīt virkni sūdzību, kas tiesā iesniegtas saistībā ar Krājbankas administratora - SIA KPMG Baltics - rīcību, kurās lūgts arī atcelt to no administratora pienākumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses