Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pirmo reizi Latvijā - SEB “Jauno talantu” programma

SEB grupas banka Zviedrijā jau vairākus gadus veiksmīgi realizē programmu “SEB’s Trainee”, kuras ietvaros jaunieši ar zināšanām un interesi par finansēm, ekonomiku, uzņēmējdarbību un banku sektoru 12 mēnešus tiek apmācīti, lai vēlāk veiksmīgi turpinātu karjeru SEB grupā. SEB Unibanka pirmo gadu uzsāk šīs programmas īstenošanu Latvijā, meklējot jauno talantu SEB Unibankas Finanšu tirgus jomā, kurš ar šā gada 1. septembri uzsāks darbību starptautiskajā SEB prakses programmā gada garumā.  

“Programmas mērķis ir piesaistīt perspektīvus jauniešus ar izglītību finanšu un uzņēmējdarbības jomā, ar vēlmi attīstīties banku sfērā. Ieguvēji no programmas izveides ir visi. Zviedrijas pieredze liecina, ka jaunieši ir patiesi ieinteresēti izmantot šo unikālo iespēju, ko piedāvā SEB grupa. Un kālab ne, jo 24 jaunieši no sešām valstīm, tostarp 13 Zviedrijas, 7 Vācijas un pa 1 talantam no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Somijas, 12 mēnešus apmaksātā praksē izzinās SEB grupas banku, piedalīsies dažādās mācību programmās, dosies pieredzes apmaiņā pie saviem kolēģiem Zviedrijā, Lietuvā un Igaunijā, varēs nodibināt plašus kontaktus SEB ietvaros, apgūs prezentācijas mākslu, projektu vadīšanu un veiksmīgus sarunu risināšanas pamatprincipus. Visiem interesentiem vēlos atgādināt, ka izrādītā iniciatīva, vēlme attīstīties, ieguldītais darbs un iegūtās zināšanas vienmēr sevi attaisnos!” mudina SEB Unibankas prezidents Viesturs Neimanis.

Programmas ietvaros tiks izraudzīts labākais pretendents, kurš piedalīsies starptautiskās apmācībās, iegūs detalizētu priekšstatu un zināšanas par banku un finanšu sfēru kopumā. Tāpat viņš/viņa iepazīsies ar dažādiem SEB grupas pakalpojumiem un speciālistiem, kas palīdzēs jaunā talanta tālākā attīstībā un karjeras virzībā. Prakses programmas ietvaros jaunajam talantam būs iespēja attīstīt un virzīt tirgū jaunus finanšu tirgus pakalpojumus, kā arī sniegt priekšlikumus par jaunu finanšu tirgus pakalpojumu nepieciešamību SEB Unibankā.

SEB “Jauno talantu” programmas interesenti pieteikuma vēstuli un CV angļu valodā vēl līdz 16. aprīlim ar norādi SEB var sūtīt Mercuri Urval, Brīvības iela 40 – 27, Rīga, LV – 1050 vai uz elektronisko pastu: [email protected]. Sīkāku informāciju par programmas norisi var iegūt www.sebgroup.com/trainee vai pa tālruni 6 7505 466.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Uz 2006. gada 31. decembri SEB aktīvu apjoms ir 213 miljardi eiro, savukārt kopējais SEB grupai uzticētais aktīvu apjoms pārvaldīšanā veido 139 miljardus eiro. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Liene Ozolkāja, SEB Unibankas Personāla pārvaldes vadītāja – 67779687
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv  
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses