Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: AAS "BALTA" atzīts par reputācijas līderi apdrošināšanā

Šā gada “Reputācijas topā 2009” apdrošināšanas sabiedrība ”BALTA” ieguvusi augstāko novērtējumu starp Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Savukārt „Finanšu nozares reputācijas topā” sabiedrība „BALTA” ierindojas augstajā 3. vietā, tādējādi par četrām vietām apsteidzot nākamo sekotāju no apdrošināšanas jomas.

Kopvērtējumā „Balta” ierindojas „Reputācijas topa” 43. vietā, kas ir vērā ņemams pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, kad „Balta” ieņēma topa 54. vietu. Šogad uzņēmuma vērtējums cēlies par 11 vietām.

„Patiess prieks, ka uzņēmēji atzinīgi novērtējuši AAS „BALTA” darbību, ierindojot uzņēmumu Reputācijas topa 22. vietā. Šogad, kad ekonomiskās situācijas ietekmē iedzīvotāji pret finanšu un apdrošināšanas jomas uzņēmumiem bijuši prasīgāki, AAS „BALTA” saņēmusi augstāko iedzīvotāju vērtējumu apdrošināšanas nozarē. Paldies klientiem par šo augsto novērtējumu,” uzsver Valters Kaže, AAS „BALTA” Stratēģijas, mārketinga un klientu attiecību vadītājs. Viņaprāt Reputācijas topa rezultāti apliecina AAS „BALTA” pareizi izvēlēto stratēģiju, kuras ietvaros tiek regulāri analizētas apdrošināšanas ņēmēju vēlmes, lai turpinātu sniegt klientiem augstas kvalitātes servisu un klientu aktuālajām vajadzībām piemērotus apdrošināšanas pakalpojumus.

Laikraksta “Diena” un aģentūras „Nords Porter Novelli” veidotais „Reputācijas tops” atspoguļo Latvijas 150 apgrozījuma ziņā lielāko uzņēmumu reputācijas novērtējumu. Savu atzinumu par šo uzņēmumu reputāciju, izvērtējot sešus kritērijus − produktus un pakalpojumus, darba devēja tēlu, korporatīvo komunikāciju, sociālo atbildību, nākotnes orientāciju un atbildību par vidi, snieguši 1000 Latvijas iedzīvotāji, 400 uzņēmēji un vairāk nekā piecdesmit dažādu nozaru eksperti. Ar “Reputācijas topa 2009” rezultātiem iespējams iepazīties 1. jūnija laikrakstā „Lietišķā Diena”.

Informācija par AAS „Balta”
AAS „BALTA” akcionāri ir Dānijas apdrošināšanas uzņēmums „CODAN”, kura mātes kompānija ir Lielbritānijas apdrošināšanas uzņēmums RSA. AAS „BALTA” ietilpst RSA uzņēmumu grupā. RSA grupa ir viena no pasaulē vadošajām starptautiskajām apdrošināšanas grupām ar trīssimt gadu pieredzi. Tā piedāvā apdrošināšanu vairāk nekā 130 valstīs, tostarp Apvienotajā Karalistē, Skandināvijas valstīs, Kanādā, Īrijā, Āzijā, Tuvajos Austrumos un Latīņamerikā. Grupas uzņēmumos strādā aptuveni 22 tūkstoši darbinieku. Plašāka informācija internetā http://www.balta.lv un http://www.rsagroup.com .

Papildu informācijai:
Aira Miķelsone
AAS „Balta” ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.:    67 082 378
Fakss:    67 082 345
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses