Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Autoritatīvais žurnāls "Euromoney" jau otro gadu pēc kārtas nosaucis Aon par pasaules labāko brokeri

Aon, pasaulē vadošais apdrošināšanas brokeris un risku vadības konsultants, pēc respondentu aptaujas, ko veica autoritatīvais žurnāls Euromoney savā ikgadējā apdrošināšanas nozares pētījuma ietvaros, nosaukts par pasaulē labāko apdrošināšanas brokeri.

Aon tāpat ticis nosaukts par labāko nominācijās „Efektīvākais brokeris” (Best Broker for Efficiency) un „Brokeris izdevīgiem darījumiem” (Best Broker for Favourable Contracts).

Euromoney otro gadu gatavo savu globālo Apdrošināšanas pētījumu (The Insurance Survey). Lai noteiktu labākos apdrošināšanas biznesā, izdevums aptaujāja vairāk nekā 400 topmenedžeru un vadošo risku vadības speciālistu no lielākajām korporācijām un finanšu institūcijām 60 pasaules valstīs. Neils Osborns (Neil Osborn), Euromoney izdevējs: „Situācijā, kad finanšu tirgi met vienu izaicinājumu pēc otra, par 2009 Euromoney Insurance Awards uzvarētājiem kļuva tie, kuri nodemonstrēja māku rast inovatīvus risinājumus, atsaukties uz aizvien pieaugošiem sarežģītības ziņā pieprasījumiem no klientu puses un vislabākajā veidā izmantot savu struktūru iekšējos stabilitātes resursus. Ar veiktā apdrošināšanas pētījuma palīdzību tirgus atzinis šo organizāciju panākumus, kas sasniegti sarežģītos tirgus apstākļos. Un tāpēc izdalītās godalgas ir vairāk nekā pelnītas.”

„Aon ir liels gods jau otro gadu pēc kārtas būt par „Labāko apdrošināšanas brokeri” pēc Euromoney respondentu vērtējumiem,” - atzīmēja apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja Ņina Kukuškina. „Pašreizējā ekonomiskā klimata apstākļos riska nepareiza izpratne vairāk nekā jebkad var kļūt par totālu kļūdu ikvienam uzņēmumam. Un tāpēc mēs esam priecīgi, ka Aon spēja piedāvāt saviem klientiem atšķirīgu pieeju un servisu, nepārspējamu personālu un biznesa vadības augstos standartus ļauj mums ieņemt līderpozīciju apdrošināšanas brokeru vidū.”

Par kompāniju Aon

Aon Latvia ietilpst Aon Corporation (NYSE:AOC), kas ir pasaules līderis risku vadības, apdrošināšanas un pārapdrošināšanas brokeru pakalpojumu un konsultāciju par personāla vadību sniegšanas sfērā. Vairāk kā 37 tūkstoši Aon profesionāļu visā pasaulē nodrošina saviem klientiem inovatīvu un efektīvu pieeju risku vadībā un lēmumos, kuri vērsti uz produktīvu personāla darbu. Kompānijas plašie resursi, nozares zināšanas un tehniskā pieredze vietējos tirgos ir pieejamas, pateicoties 500 birojiem vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Aon tika nosaukta par pasaulē labāko brokeri 2008. un 2009. gada apdrošināšanas pētījumos, kuru veica žurnāls Euromoney. Tāpat 2008. gadā Aon ieņēma pirmo vietu pasaulē lielāko apdrošināšanas brokeru reitingā, kuru sastāda žurnāls Business Insurance un kurš balstās uz brokeru ieņēmumu summām no pārapdrošināšanas operācijām un apdrošināšanas veidiem, kas paredzēti juridiskām personām un privātpersonām. Pēc konsultāciju kompānijas A.M. Best datiem, 2007. un 2008. gadā pēc brokeru ieņēmumu summas Aon ierindojās pirmajā vietā starp pasaules apdrošināšanas brokeriem. Savukārt Business Insurance 2007. un 2008. gadā veiktajā aptaujā lasītāji to nosaukuši par labāko apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpnieku, labāko konsultāciju firmu darbinieku motivācijas jautājumos. Sīkāka informācija par Aon: www.aon.com


Papildu informācija:
Ņina Kukuškina, apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja,
tālr.: 67892551; e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses