Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Danske Bankas" stipendijas Latvijas studentiem

„No sirds dziļumiem izlaužas pateicības lūgsna par to, ka manā ceļā ir stāvējuši tik labi cilvēki ar atvērtu dvēseli, kuri nesavtīgi dāvā daļiņu no sevis otram, lai arī viņiem sirdī kļūtu siltāk. Un tāds esat Jūs, mans labais ziedotāj, kuram es nevaru beigt un nekad nebeigšu pateikties par manu atbalstīšanu. Paldies!” /Signe Adamoviča, Danske Bankas stipendiāte/

Danske Banka jau kopš 2002.gada mērķtiecīgi atbalsta Latvijas jauniešus, kuri izglītības iegūšanu izvirza kā prioritāti. Turpinot ilggadējo tradīciju, Danske Banka noslēgusi līgumu ar Vītolu fondu par stipendiju piešķiršanu arī 2009./2010. mācību gadā. No uzņēmumu stipendijām Danske Bankai šobrīd ir lielākais stipendiju skaits – materiāls atbalsts tiek sniegts 31 talantīgam un studēt gribošam jaunietim.

„Neskatoties uz bankas peļņas rādītājiem, stipendiju projekts turpināsies arī šajā gadā”, norāda Danske Bankas vadītājs Raivis Kakānis. „Savā un Bankas darbinieku vārdā vēlos teikt, ka mums ir prieks par to, ka spējam sniegt palīdzību talantīgiem studentiem Latvijā. Šie jaunieši ar mūsu atbalstu var uzsākt un veiksmīgi turpināt studijas, iegūstot augstāko izglītību. Mēs ceram, ka nākotnē viņi savas zināšanas ieguldīs Latvijas valsts attīstībā, kā arī ar saviem panākumiem un darbu spēs palīdzēt citiem topošajiem studentiem”. Danske Banka ir gandarīta par stipendiātu panākumiem mācībās un karjeras veidošanā. Mēs jūtam, ka piešķirtās stipendijas ir arī morāls atbalsts studentiem, jo dod ticību viņu spējām un palīdz īstenot viņu sapņus.”

Šo astoņu gadu garumā ar Vītolu fonda starpniecību Danske Banka izglītībai ir ziedojusi vairāk nekā 267 000 latu, izsniedzot 257 stipendijas. Bankas darbinieki ir pārliecināti, ka investīcijas jauniešu izglītībā atmaksāsies ar Latvijas kopējo ekonomisko uzplaukumu. Jau tagad vairāki stipendiāti pēc studiju beigšanas ieņem nozīmīgus amatus uzņēmumos Latvijā un paši sniedz atbalstu jaunajiem studentiem. Tas rada pārliecību, ka Bankas atbalsta prioritāte Latvijā ir pareizi izvēlēta.

Visās valstīs, kur ir pārstāvēta Danske Bank Grupa, tā uzņemas atbildību jomās, kas skar bērnu, jauniešu un vecāku cilvēku atbalstu, kā arī ģimeņu saišu stiprināšanu.

Par Danske Banku

Danske Banka ir Dānijā reģistrētās Danske Bank filiāle Latvijā. Danske Bank Group ir lielākā banka Dānijā un viena no vadošajām finanšu institūcijām Eiropā. Danske Bank Group ir plaši pārstāvēta 14 valstīs un tai ir 5 miljoni klientu, par kuru ērtībām ikdienā rūpējas gandrīz 23 000 bankas darbinieku.

Danske Bankas mērķis ir kļūt par savu klientu labāko lokālo partneri finanšu jautājumos. Bankas darbību raksturo kvalitatīvs serviss un individuāla pieeja katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

Papildu informācija:
Ieva Zauere
Komunikāciju nodaļas vadītāja
Danske Bank A/S filiāle Latvijā          
Tel: +371 29 485 726  
E-pasts: [email protected]
www.danskebanka.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses