Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Euromoney" piešķir "Parex bankai" apbalvojumus par labākajiem privātbaņķieru pakalpojumiem

Žurnāla Euromoney februāra numurā publicēti aptaujas Labākie 2009. gada privātbaņķieru pakalpojumu sniedzēji (Private Banking Survey 2009) rezultāti, un Parex banka ieguvusi titulu “Best Private Banking Services Overall in Latvia” (Labākā privātbaņķieru pakalpojumu sniedzēja Latvijā). Latvijas tirgū Parex banka saņēmusi izcilības apliecinājumus un novērtēta kā labākā vēl vairākās citās kategorijās: “Net- Worth-Specific Services”, “High Net Worth” un “Ultra High Net Worth”. Turklāt bankas meitsabiedrība Lietuvā Parex bankas saņēmusi prestižo titulu “Best Local Bank” (Labākā vietējā banka).

Komentējot iegūtos apbalvojumus, Parex bankas viceprezidenta vietniece klientu apkalpošanas jautājumos un Privātbaņķieru nodaļas vadītāja Ineta Done sacīja: “Vienmēr esmu uzskatījusi, ka mūsu privātbanķieru klientu apkalpošanas serviss ir ļoti augstā līmenī, un mēs varam konkurēt ar Eiropas bankām, kuru privatbaņķieru tradīcijas ir daudz senākas. Pēdējā laikā man īpaši bieži nākas dzirdēt mūsu klientu atzinību, un tas ir augstākais iespējamais mūsu darbības novērtējums!” Tāpat I.Done atzīmēja, ka liels nopelns šo titulu iegūšanā ir Parex bankas darbiniekiem - privātbaņķieriem, asistentiem un pārziņiem, jo viņi visi ir augstas raudzes profesionāļi. “Protams, jāsaka liels paldies arī viseim tiem, kuri šajā aptaujā balsoja par mums,” piebilda Privātbaņķieru nodaļas vadītāja.

Euromoney balva gada labākajiem privātbaņķieriem ir prestižākais apbalvojums aizvien augošajā ieguldījumu pārvaldes sektorā, ik gadu aptverot vairāk kā 60 pasaules valstis un atzīmējot gan globālos, gan reģionālos šī sektora līderus. Aptaujā piedalās un savus vērtējumus iesniedz paši industrijas speciālisti – privātbaņķieri. Laureāti tiek izvēlēti, balstoties uz kvantitatīvu un kvalitatīvu konkrētās valsts privātbaņķieru pakalpojumu sektora analīzi, cita starpā ņemot vērā arī tādus rādītājus kā aktīvi pārvaldībā, peļņa, klientu-menedžeru attiecība un piedāvātie pakalpojumi.

Par Parex banku:

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 12 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, kā arī meitasuzņēmumi Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.

Papildu informācija:
Indra Zinkeviča
Korporatīvo komunikāciju nodaļas vadītāja
Tālrunis 6777 8571 vai 2913 9449
E-pasts: [email protected]
www.parex.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses