Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "If Latvia": divās nedēļās par 15 neapdrošinātu ģimeņu mājām kļuvusi telts

14 dienu laikā, kopš If Latvia realizējusi netradicionālu reklāmas kampaņu, izvietojot uz Rīgas, Liepājas, Valmieras, Cēsu pilsētas autobusu pieturām reklāmas teltis, tikušas nozagtas visas 15 izvietotās teltis. Teltis turklāt tikušas izvietotas divkārt – pirmajā nedēļā, konstatējot to 100% zādzību divu dienu laikā, astoņas teltis tikušas izvietotas atkārtoti, ar spēcīgākiem stiprinājumiem, tomēr arī tās tikušas nozagtas.

„Uz telts bija lasāms teksts „Ja Tavs īpašums un iedzīve nav apdrošināti If, par Tavu mājokli var kļūt telts”. Varam secināt, ka nepieciešamība iegūt īpašumā šīs teltis ir bijusi tādēļ, ka šo 15 ģimeņu īpašums nav bijis apdrošinātas, un jau zaudēts,” ar smaidu secina Ilze Blauberga, If Baltijas Mārketinga vadītāja.

„Īpaši stiprināto reklāmas telšu zādzība zināmā mērā atspoguļo zemo Latvijas apdrošināto līmeni, jo, piemēram, Igaunijā, kur februāra beigās realizējām tādu pašu mājokļa apdrošināšanas kampaņu, tika nozagtas tikai 84% teltis, kuras bija izvietotas pilsētas ielās, savukārt 16% teltis, kuras tika izvietotas uz autobusu pieturām, Igaunijā netika nozagtas. Arī īpašuma apdrošināšanas īpatsvars Igaunijā ir augstāks.”

Šīs If Latvia kampaņas mērķis bija likt cilvēkiem aizdomāties, kas var notikt ar ģimeni, kuras mājokli izposta uguns vai piedūmojums, ja mājoklis un iedzīve nav tikuši apdrošināti, un ģimenei nav pieejami līdzekļi mājokļa ātrai atjaunošanai.

Kampaņas ietvaros līdz 31. augustam If Latvia piedāvā iegādāties īpašuma, iedzīves un civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu ar 35% atlaidi If klientu apkalpošanas centros, un pie If sadarbības partneriem un brokeriem, turklāt iegādājoties visus trīs mājokļa apdrošināšanas veidus papildus If piedāvā G4S tehnisko apsardzi bez maksas.

If Latvia pieredze liecina, ugunsgrēks var pilnībā iznīcināt visu īpašumu. Bet arī ja mājoklī notiek neliela ugunsnelaime, un apdare un iedzīve apkvēp vai to pārklāj pelni, liela daļa ģimeņu nav spējīgas pašu spēkiem mājokli atjaunot. Visbiežāk mājokli bojā ūdens noplūdes un ugunsnelaimes, kuras rodas elektrosistēmu bojājumu, bez uzraudzības atstātu sveču dēļ.

Tirgus pētījumi liecina, ka tikai 21% Latvijas iedzīvotāju ir apdrošinājuši savu īpašumu, bet tikai 14% ir apdrošinājuši arī savu iedzīvi – mēbeles, sadzīves tehniku un citas piederošās lietas pret zādzības vai ugunsnelaimes risku, kaut gan visbiežāk negadījumos tiek bojāta tieši iedzīve. Eiropā vidēji īpašumu apdrošina 90% iedzīvotāju.

Īsumā par If Latvia:

If ir viens no lielākajiem riska apdrošinātājiem Baltijā. If Latvia dibināta 1998. gadā, tās īpašnieks ir If - lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropā. If Latvia piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

If e-apdrošināšanas sistēma If Online, kurā iespējams iegādāties polises un pieteikt KASKO negadījumus pērn saņēmusi LR Ekonomikas ministrijas un LIKTA atzinības rakstu par izcilu veikumu e-komercijā, iepriekš apbalvota ar inovāciju balvu Platīna Pele.

Tuvākai informācijai:
Līga Lētiņa,
If Latvia Komunikāciju vadītāja
Tālr. 67 094 755
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses