Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: LAKRA konsultēs arī sociālajos jautājumos

No nākamās nedēļas Latvijas Kredītņēmēju apvienības (turpmāk – LAKRA) biedriem būs pieejamas arī konsultācijas par sociālajiem jautājumiem. Konsultācijas par iespējām saņemt sociālos un dzīvokļu pabalstus, trūcīgas vai maznodrošinātas personas statusu, kā arī par citiem sociālā nodrošinājuma jautājumiem sniegs ilggadēja Rīgas Domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšniece, kas no septembra ir pensionējusies, Anita Gaigale.

„Lielākoties cilvēki nonākot finansiāli sarežģītā situācijā apjūk un nezina, kādu palīdzību viņi var saņemt pašvaldībā, ko nosaka likums un pie kurām durvīm klauvēt vispirms. Lai cilvēki neapjuktu un nekristu izmisumā, ir svarīgi viņiem palīdzēt orientēties sociālo pakalpojumu jomā,” skaidro A. Gaigale, norādot, ka šogad ir būtiski pieaudzis to cilvēku skaits, kas palīdzību meklē pašvaldībā.

Kā ziņots iepriekš LAKRA biedri bez maksas var saņemt kredīta speciālistu, juristu, ekonomistu, maksātnespējas speciālistu un psihologa konsultācijas. Visi konsultanti ir brīvprātīgie un atalgojumu par sniegtajām konsultācijām nesaņem.

A.Gaigale konsultēs trešdienās no plkst. 15.00-17.00. Pirmā konsultācija notiks 16.septembrī. Lai pieteiktos uz konsultāciju, lūdzam zvanīt pa tālruni 20042039.

Latvijas Kredītņēmēju apvienība
Tālr.: 27005009
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses