Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Mind Art" un Lietišķo sieviešu apvienība vienojas par sadarbību konsultāciju sniegšanā uzņēmējiem

2008.gada 28.oktobrī projektu aģentūra MIND ART un Lietišķo sieviešu apvienība ir noslēgusi vienošanos par kopēju sadarbību uzņēmēju biznesa ideju konsultatīvā atbalstā. Lietišķo Sieviešu apvienības biedru – uzņēmēju aptaujas laikā par uzņēmējdarbības attīstības perspektīvām 2009. gadā, tika konstatēts, ka uzņēmēji daudzas savas iniciatīvas nespēj realizēt kredītresursu dārdzības dēļ.

Veicot pētījumu par cēloņiem, kāpēc uzņēmēji līdz šim maz izmantojuši alternatīvos finanšu avotus valsts atbalsta programmu veidā, kā galvenie iemesli tika minēti informācijas apjoms un sarežģītība, kā arī laika resursu trūkums projektu sagatavošanai un tam sekojošā birokrātiskā projektu ieviešana.

Lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību arī nākamajā gadā un nodrošinātu uzņēmēju informētību par alternatīviem finanšu avotiem - Eiropas Savienības struktūrfondu pieejamību un valsts budžeta atbalsta programmām, apvienība ir noslēgusi vienošanos ar projektu aģentūru MIND ART par sadarbību uzņēmēju konsultēšanā un izglītošanā finanšu avotu, t.sk., ES struktūrfondu finansējuma piesaistē un ārējā mārketinga attīstīšanā, tādējādi atbalstot Latvijas tautsaimniecībā nepieciešamo uzņēmējdarbības attīstību. Projektu aģentūra MIND ART ir specializējusies tieši finanšu resursu piesaistē un mārketinga komunikāciju izmantošanā, kas īpaši svarīgi ir šajā dinamiskajā laikā, kad Latvijā aktuāls kļuvis jautājums par inovatīvas un eksporta orientētas uzņēmējdarbības un to pavadošo finanšu instrumentu attīstību.

Sadarbības ietvaros notiks trīs informatīvie semināri, no kuriem pirmais notiek jau šodien, 2008.gada 29. oktobrī resursu centrā „Marta”.
Sīkāka informācija:
Dace Heimane
SIA MIND ART
Integrēto mārketinga komunikāciju speciāliste
 tālr. 29483014

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses