Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Noslēdzies SEB Jauno talantu programmas pusfināls

Piektdien, 17. oktobrī, SEB konferenču centrā veiksmīgi noslēdzās SEB Jauno talantu (SEB Trainee) programmas pusfināls, kurā tika izvēlēti trīs fināla kandidāti. Viens no viņiem jau tuvāko mēnešu laikā kļūs par SEB Jauno talantu Latvijā un piedalīsies gada ilgajā praksē SEB Pārdošanas atbalsta un servisa pārvaldē, kā arī izies plašu apmācību programmu dažādās Eiropas valstīs, bet pēc veiksmīgas prakses varēs turpināt darbu SEB Latvijā.

SEB Jauno talantu programma jau vairākus gadus tiek realizēta vairākās Eiropas valstīs, kurās ir pārstāvēta SEB grupa. Latvijā SEB šo programmu īsteno otro reizi. Jau no 2009. gada sākuma 25 jaunieši no astoņām valstīm - 13 no Zviedrijas, 5 no Vācijas, 2 no Dānijas un pa vienam talantam no Somijas, Norvēģijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas 12 mēnešus apmaksātā praksē izzinās SEB grupas bankas, piedalīsies starptautiskajās mācību programmās un dosies pieredzas apmaiņā pie kolēģiem citās valstīs. Programmas dalībnieki iegūs detalizētu priekšstatu par banku un finanšu sfēru kopumā, iepazīsies ar dažādiem SEB grupas piedāvātajiem pakalpojumiem un darbiniekiem, kas palīdzēs turpmākajā karjerā SEB grupas bankās.

Piektdien 9 pusfinālisti no 25 konkursa dalībniekiem, kas iesniedza savu CV SEB Jauno talantu programmai, SEB konferenču centrā piedalījās SEB Jauno talantu programmas atvērto durvju dienas pasākumā. Pusfināla dalībniekus ar uzrunu sveica SEB Latvijā vecākā viceprezidente Šarlote Hagberga, kas dalījās arī savā pieredzē un atbildēja uz jauniešu jautājumiem par darbu SEB grupā. Par sagaidāmajiem darba pienākumiem SEB Pārdošanas atbalsta un servisa pārvaldē stāstīja tās vadītāja Kristīne Kosinska – Igolniece un savos iespaidos par iepriekšējā gada programmu dalījās pirmais SEB Trainee Latvijā Andis Zeidmanis. SEB partneris, personāla atlases kompānija Mercuri Urval, ar testu palīdzību pārbaudīja jauniešu stratēģiskās un analītiskās domāšanas spējas, kam sekoja individuālās intervijas ar katru pretendentu.

Jau novembra sākumā SEB kopā ar Mercuri Urval noteiks vienu labāko pretendentu SEB Jauno talantu programmai, kurš nākamā gada 2. janvārī uzsāks darbu SEB Latvijā un SEB grupas struktūrās. Savukārt visiem pusfinālā tikušiem jauniešiem būs labas izredzes saņemt citus darba piedāvājumus SEB.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB bankas: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses