Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PR: "Open "Chance - jauns investīciju projekts radošu biznesa ideju realizēšanai

Open Chance ir Open Credit radīts investīciju projekts, kura mērķis ir palīdzēt drosmīgiem un uzņēmīgiem cilvēkiem, īstenot viņu ģeniālās biznesa idejas ar Latvijā iegūtu kapitālu.


Reizēm, lai cik laba būtu ideja, ja tai nenotic kāda banka vai riska kapitālists, tad labā ideja paliek tur, kur tā radusies – galvā. Open Chance ir lieliska iespēja tiem, kam ir ideja par kādu interneta vai elektroenerģijas projektu, bet nav kapitāla par ko to realizēt. Vienīgais nosacījums – idejai jābūt inovatīvai un to iespējams realizēt ne vien teorētiski, bet arī praktiski ar idejas iesniedzēja līdzdalību.

Open Chance, izvērtējot iesniegtos projektus, paredz piešķirt kapitālu līdz pat 10 000 latu. Lai projektu iesniedzējiem atvieglotu biznesa idejas realizēšanas iespējas, projektiem plānots piesaistīt nozaru ekspertus, kuri sniegs ieteikumus to realizācijai un dalīsies pieredzē dažādos uzņēmējdarbības jautājumos. Tas nozīmē, ka, piesaistot pietiekoši daudz ārējo līdzekļu un ekspertu, projekta iesniedzēji varēs koncentrēties vienīgi uz projekta izstrādi.

Lai biznesa idejai tiktu piešķirtas Open Chance investīcijas, tai jābūt ar augstu straujas izaugsmes ticamību vai arī tai jāspēj nest peļņa uz investētā kapitāla pamata. Tam jābūt daudzsološam projektam, kas līdz šim vēl nav realizēts sadzīvē. Saņemot investīcijas, projekta iesniedzējs kļūst par Open Chance biznesa partneri un izveido kopuzņēmumu, kurā projekta iesniedzēji iegulda savu ideju, laiku un zināšanas, bet Open Chance finansiālo nodrošinājumu un zinošu cilvēku pieredzi.

Visi iesūtītie projekti būs pilnīgā drošībā. Tie netiks pārdoti, nodoti trešajām personām vai izmantoti savtīgos nolūkos. Open Chance projektā darbojas nozares speciālisti ar augstu godaprātu un pašcieņu, kuriem rūp sava reputācija.

Mēs zinām, ko nozīmē izveidot biznesu no idejas un sapņiem, un to nekad neaizmirsīsim! Open Chance komanda zina, ka idejas ir mums visapkārt, atliek vien to noķert un kļūt par tās īpašnieku. Tas ir izaicinājums uzdrīkstēties vairāk, sapņo lielākus sapņus un lido augstāk.


Vairāk informācijas un pieteikuma anketu meklējiet mājas lapā www.openchance.lv.


Informāciju sagatavoja Aiga Volksone, Open Chance sabiedrisko attiecību speciāliste.
Sīkāka informācija zvanot: +371 283195 68, vai rakstot: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses