Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PR: "Parex bankas" Maxi konts atzīmēs 3 gadu jubileju

Trešdien, 9.jūnijā, apritēs trīs gadi kopš tika izveidots viens no Parex bankas populārākajiem noguldījuma produktiem Maxi konts, un šis notikums tiks atzīmēts ar Maxi konta jaunākās reklāmas kampaņas varoņa - pikseļsuņa Makša rīkotajām svinībām, kas notiks pulksten 17:30 filiālē Citadele, aicinot banku apmeklēt mazo un vidējo suņu saimniekus kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem.

Maxi konts 2007. gadā tirgū bija unikāls noguldījumu produkts, kurš piedāvā savam krājkontam piekļūt jebkurā brīdī, nemaksājot par to procentus, turklāt tas piesaistīts divām valūtām – latiem un eiro. Pēc Maxi konta radīšanas vairākas citas bankas ir centušās izveidot līdzīgus produktus saviem klientiem, tādējādi respektējot Maxi konta popularitāti.

Tiem svinību viesiem, kuri būs ieradušies ar saviem suņiem un pasākuma laikā atvērs jaunu Maxi kontu, kā arī to suņu īpašniekiem, kam jau ir Maxi konts, būs iespēja izdevīgāk nekā citiem klientiem noguldīt naudu ar paaugstinātu peļņas procentu likmi – pirmie 50 viesi saņems par 1% paaugstinātu peļņas procentu likmi uz trim mēnešiem.

Maxi konta trīs gadu svinību viesiem būs iespēja piedalīties dažādās jubilejas atrakcijās un dalīties pieredzē par saviem četrkājainajiem draugiem ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Gan viesi, gan viņu mīluļi varēs nogaršot dažādus gardumus no kafejnīcas “Kūkotava”, svinības vadīs aktrise Santa Didžus. Pasākuma viesus sagaidīs Parex bankas Privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas direkcijas vadītājs, valdes loceklis un vecākais viceprezidents Guntis Beļavskis un Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente Vija Klučniece.

Parex banka Maxi kontu saviem klientiem sāka piedāvāt 2007. gada jūnijā, un tas kļuvis par vienu no populārākajiem bankas produktiem. Šā gada 24.maijā Parex banka  radīja jaunu Maxi konta tēlu – pikseļsuni Maksi, kas dzīvo Parex bankas internetbenkas Maxi kontā un klientiem naudas krāšanu atspoguļo ar interneta vides labiekārtošanu sunim Maksim, naudas uzkrāšanu pielīdzinot interneta spēlei un motivējot klientus taupīt.

Maxi konts ir produkts ar augstu ienesīgumu – 3,9% gadā latos un 2,9% gadā eiro, turklāt nav noteikta minimālā noguldījuma summa un termiņš. Tāpat, izmantojot Maxi kontam piesaistīto karti, klientiem ir nodrošināta 24 stundu piekļuve uzkrātajai naudai.

Par Parex banku:

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā ap 1800 darbinieku. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, tajā skaitā Vācijā, Zviedrijā, Igaunijā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express® sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Šobrīd bankas 76,6% akciju īpašnieks ir Privatizācijas aģentūra, bet 19,7% - Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka. 2009. gada augustā Parex banka ir pievienojusies Eiropas ētikas kodeksam hipotekārās kreditēšanas jomā. 2010. gadā kampaņā Uzslavē labu servisu! banka tika atzīta par vienu no uzslavētākajiem uzņēmumiem finanšu sektorā, saņemot 23 917 uzslavas.


Papildu informācija:

Indra Zinkeviča
Korporatīvo komunikāciju daļas vadītāja
Parex banka
Tālr. 67778571 vai 29139449
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses