Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Pasaules mēroga vadošais dzīvības apdrošināšanas uzņēmums ALICO ievieš savu zīmolu Latvijā

2010.gada janvārī vadošais pasaules dzīvības apdrošināšanas uzņēmums ALICO ievieš savu zīmolu Latvijā un Lietuvā. Zīmola iepazīstināšana Baltijas valstīs ir daļa no 2009.gada martā sāktā un publiski izsludinātā procesa, kura rezultātā ALICO visā pasaulē iegūst pilnīgu neatkarību no AIG.

Šobrīd un jau kopš dibināšanas 1921.gadā, ALICO nodrošina ekskluzīvas dzīvības, nelaimes gadījumu, veselības un pensijas plānošanas programmas privātpersonām un organizācijām. 89 gadu ilgās pastāvēšanas laikā, ALICO ir uzkrājis nenovērtējamu pieredzi dzīvības apdrošināšanas jomā visā pasaulē. Šo pieredzi ALICO izmantos arī Baltijas valstīs, lai sasniegtu ievērojamus uzņēmuma un dzīvības apdrošināšanas tirgus izaugsmes rādītājus visās Baltijas valstīs.

“ALICO visā pasaulē tiek asociēts ar stabilitāti un drošību, neatkarīgi no ekonomiskajiem un sociālajiem apstākļiem, kas valda konkrētajā valstī. Mūsu darbības pamatu pamats ir augstvērtīgas konsultācijas un ilglaicīga sadarbība, ko mēs sniedzam ikvienam mūsu klientam, atbildība un ļoti augsta drošības pakāpe attiecībā uz mūsu klientu ieguldījumiem, kā arī unikāli produkti, kas veidoti tā, lai efektīvi risinātu patiesas cilvēku vajadzības,” skaidro ALICO ģenerāldirektors Latvijā un Lietuvā Džordžs Tsakonas (Georgios Tsakonas).

Uzņēmuma uzkrātās zināšanas dzīvības apdrošināšanas jomā 54 valstīs, 4 kontinentos, ir ļāvušas uzņēmumam izstrādāt unikālu pieeju dzīvības apdrošināšanas risinājumiem, lai tie aktīvi reaģētu uz klientu nepieciešamībām. Sadarbībā ar 40 000 apdrošināšanas konsultantu un biznesa partneru, to vidū bankām un citām finanšu institūcijām, ALICO nodrošina augstvērtīgas konsultācijas un individuālus risinājumus privātpersonām un uzņēmumiem. Nodarbinot 11 000 darbinieku un apkalpojot 19 miljonus klientu visā pasaulē, ALICO ir ieguvis stabila, uzticama un nozīmīga dzīvības apdrošinātāja reputāciju.

ALICO Latvijā pieder ALICO Centrālajam un Austrumeiropas reģionam (CEE). CEE reģions tika dibināts 1990-to gadu sākumā, kad ALICO sāka savu darbību Polijā un Ungārijā. Turpmāko 20 gadu laikā ALICO darbība šajā reģionā strauji paplašinājās. Šobrīd uzņēmums ir pārstāvēts 12 CEE reģiona valstīs, to vidū arī Krievijā un Polijā, nodrošinot vadošā reģiona statusu visā ALICO grupā.

ALICO Latvijā un Lietuvā kā ALICO Polijas uzņēmuma filiāles 2008. gada nogalē lepojās ar kopējiem aktīviem 2 miljardu eiro vērtībā un bruto peļņu, kas sasniedza 108 miljonus eiro un par 25% pārsniedza 2007. gada rādītājus. Šie rādītāji, kā arī uzņēmuma darbība kopumā, ir nodrošinājusi vairākus nozīmīgus apbalvojumus ekonomikā, kas uzņēmumam piešķirti Polijā pēdējo gadu laikā.

ALICO Latvijā un Lietuvā sekos starptautiskajai uzņēmuma stratēģijai un nodrošinās visaugstākās kvalitātes apdrošināšanas pakalpojumus un konsultācijas. Pasaules pieredze, apvienojumā ar ilgstošā darbībā uzkrātām zināšanām par šī reģiona prasībām, nodrošina visiem ALICO esošajiem un nākotnes klientiem, darbiniekiem un sadarbības partneriem Baltijas valstīs drošību un stabilitāti.

American Life Insurance Company (ALICO) ir viens no lielākajiem un daudzveidīgākajiem dzīvības apdrošināšanas uzņēmumiem pasaulē. Uzņēmums ir dibināts 1921. gadā, šobrīd uzņēmums darbojas vairāk kā piecdesmit pasaules valstīs un reģionos, to vidū Japānā, Eiropā, Tuvajos Austrumos, Dienvidāzijā, Latīņamerika un Karību jūras reģions. ALICO uzņēmumi dažādos izplatīšanas kanālos piedāvā ļoti plašu dzīvības un veselības apdrošināšanas produktu klāstu, tai skaitā, tradicionālo, universālo un kredītņēmēju dzīvības apdrošināšanu, medicīnas un nelaimes gadījumu papildprogrammas, veselības un hospitalizācijas apdrošināšanu, grupu dzīvības, un pensijas uzkrājumu  apdrošināšanu.

Informācijai:
Linda Vītola-Barānova
[email protected]
+371 29633 631
+371 67116 126

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses