Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Rīgā notiks Norvēģijas investoru forums "Seed Forum" - iespēja piesaistīt investorus biznesa attīstībai

Šī gada 7. maijā plkst. 9:00 - 12:00 Hotel Bergs Stikla zālē notiks jau trešais Norvēģijas investoru forums „Seed Forum”, kas organizēts ar DnB NORD Bankas atbalstu. Forumā piedalīsies gan Norvēģijas, gan Latvijas uzņēmumi.

Neraugoties uz pasaules ekonomiskās krīzes radītajām sekām, starptautiskajām kompānijām joprojām saglabājusies interese par Latvijas tirgu. Šo faktu pierāda nemainīga Norvēģijas kompāniju vēlme veidot sadarbību ar Latvijas uzņēmējiem. Turklāt papildus iepriekšējā gada praksei, kad forumā piedalījās tikai Norvēģijas uzņēmumu pārstāvji, šogad tajā investorus meklēs arī uzņēmumi no Latvijas.

„Seed Forum” laikā Rīgā notiks uzņēmumu tikšanās ar konkrētiem investoriem, riska fondu un ieguldījumu sabiedrību pārstāvjiem, kas vēlas paplašināt savu biznesu starptautiskā līmenī. Tāpat foruma dalībniekiem būs iespēja tikties ar pasaules līmeņa kompāniju vadītājiem no Ziemeļvalstīm un Baltijas valstīm, kuri prezentēs savas investīciju iespējas. Katra pārstāvētā kompānija tika atzīta par atbilstošu dalībai forumā, pamatojoties uz „Seed Forum” atlases speciālistu grupas slēdzienu. Dalība forumā ir bez maksas, un investoriem būs iespēja tikties ar kompāniju vadītājiem arī personīgi.  

Forumu atklās Norvēģijas Karalistes vēstniecības Latvijas Republikā pirmais sekretārs Selve Steinhovden (Sølve Steinhovden). Dalībniekus uzrunās arī Norvēģijas-Latvijas Tirdzniecības palātas pārstāvis Valters Gencs, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Zināšanu un inovācijas sistēmas departamenta projektu vadītājs Viesturs Zeps, DnB NORD Bankas Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes klientu projektu vadītājs Viktors Šeršņovs, kā arī vienas no vadošajām riska kapitāla pārvaldes kompānijām Latvijā „Eko-Investors” dibinātājs un Latvijas Riska kapitāla asociācijas valdes priekšsēdētājs Viesturs Tamužs.

„Seed Forum” investoru foruma ideja tika radīta pirms sešiem gadiem Norvēģijā, un kopš tā laika investoru biznesa kontaktu forumi regulāri tiek rīkoti ieguldītājiem interesantākajās pasaules valstīs. „Seed Forum” ietvaros 17 valstīs ik gadu notiek vairāk nekā 40 investoru kontaktu apmaiņas forumi, kuros savus biznesa konceptus prezentē un ieguldītāju interesi cenšas piesaistīt aptuveni 200 starptautisku kompāniju.

„Seed Forum” mērķis ir atklāt investīciju iespējas globālajā tirgū, piedāvājot visdažādākās ieguldījumu iespējas, tostarp arī „sēklas investīcijas” (seed investment) un līdzekļu piešķiršanu riska kapitāla attīstīšanai.

 Forums kalpo kā komunikācijas platforma starp uzņēmumiem un potenciālajiem investoriem, ļaujot uzņēmējiem sniegt informāciju par savu darbību, tādējādi meklējot reālus sadarbības partnerus.

Detalizētāka informācija par „Seed Forum” koncepciju un pasākumiem ir pieejama: www.seedforum.org

Papildu informācija:
Inga Grabinska
DnB NORD Bankas sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel. 26 353 992
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses