Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PR: "RSK apdrošināšanas AS" sāk piedāvāt ekonomiski izdevīgas grupu veselības apdrošināšanas polises

Ņemot vērā ekonomisko situāciju valstī un to, ka darba devēji darbiniekiem arvien retāk nodrošina veselības apdrošināšanu, „RSK apdrošināšanas AS” šomēnes sāk piedāvāt grupu veselības apdrošināšanas polises, rodot iespēju cilvēkiem saglabāt ekonomisko izdevīgumu līdzīgi kā juridiskajiem klientiem. Tieši cilvēki vecumā no 30 līdz 50 gadiem, kuriem līdz šim veselības apdrošināšanu iegādājās uzņēmums, varētu visbiežāk apvienoties grupās, lai iegādātos grupu polisi ar atlaidēm.

Lai arī arvien populārāk kļūst iegādāties veselības apdrošināšanu caur darba devēju par saviem līdzekļiem, ne vienmēr darba devējs izrāda pretimnākšanu un iegādājas polises darbiniekiem par viņu līdzekļiem, noformējot maksājumus caur uzņēmumu. Līdz ar to „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā iespēju iegādāties veselības apdrošināšanas polises cilvēku grupai sākot no 5 personām par līdzīgiem nosacījumiem kā juridiskām personām.

Ilze Zariņa, „RSK apdrošināšanas AS” veselības apdrošināšanas risku parakstītāja: „Arvien vairāk darbinieku paliek bez veselības apdrošināšanas, tostarp no nākamā gada arī ievērojama daļa valsts un pašvaldību iestāžu darbinieki. Lai cilvēkiem nezustu finansiālais atspaids, ko sniedz veselības apdrošināšana, joprojām neskaidrajā un haotiskajā veselības aprūpes sistēmā, darbinieki var apvienoties grupās sākot jau no pieciem cilvēkiem un iegādāties polises, kas ir ievērojami izdevīgāk kā nākot individuāli. Piemēram, viena no pieprasītākajām veselības apdrošināšanas polisēm, kas ietver pacientu iemaksu ambulatori un stacionāri, kā arī maksas pakalpojumus, cilvēku grupai izmaksās vidēji par 25% lētāk, nekā katram nākot individuāli.”

Visbiežāk – vairāk kā 70% - šogad cilvēki izvēlējušies veselības apdrošināšanas polisi, kas sedz pacientu iemaksu ambulatorā ārstēšanā un slimnīcās, liecina „RSK apdrošināšanas AS” dati. Tieši šo veselības apdrošināšanas polisi visbiežāk izvēlas arī cilvēki vecuma grupā no 30 – 50 gadiem. Tāpat viena no pieprasītākajām polisēm ir ar ambulatoro pacientu iemaksu segumu un polise, kas sedz ne tikai pacientu iemaksu, bet arī maksas medicīniskos pakalpojumus. Iegādājoties grupas polisi, cilvēkam tiek dota iespēja iegādāties labāku polisi par pieejamāku cenu.

„Jebkāda kustība veselības apdrošināšanas augstāka līmeņa polišu segmentā privātpersonām šobrīd faktiski ir apstājusies. Cilvēkiem šobrīd ir svarīgi būt drošiem, ka varēs saņemt veselības aprūpes pakalpojumu minimumu. Nākamajam gadam iegādājoties veselības apdrošināšanu, arvien vairāk cilvēku izvēlēsies polisi, kas sedz arī kaut neliela limita maksas medicīnas pakalpojumus. Nav noslēpums, ka Latvijā faktiski lielākā daļa veselības aprūpes pakalpojumi ir par maksu un to īpatsvars pret pacientu iemaksu segtajiem pakalpojumiem tikai pieaugs,” stāsta I.Zariņa.

RSK apdrošināšanas AS

„RSK apdrošināšanas AS” ir viena no pirmajām riska apdrošināšanas kompānijām Latvijā un viens no līderiem veselības apdrošināšanas tirgū, turklāt vienīgā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas aktīvi piedāvā veselības apdrošināšanu fiziskām personām.

Apdrošināšanas sabiedrības darbība tika uzsākta 1994. gadā kā pašvaldības uzņēmums „Rīgas Slimokase”. Tādēļ arī vēsturiski izveidojies, ka kompānijas dominējošais apdrošināšanas veids ir veselības apdrošināšana.

2005.gada beigās tiek uzsākta darbības restrukturizācija. Rezultātā kompānija iegūst jaunu nosaukumu „RSK apdrošināšanas AS”. Līdz šim tā, galvenokārt, darbojās brīvprātīgās veselības apdrošināšanas tirgū, bet kopš 2006.gada tā sper soli uz priekšu, izvirzot jaunu mērķi - strauji attīstīt citus personu apdrošināšanas veidus – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ārzemju braucienu apdrošināšanu, ārzemnieku veselības apdrošināšanu un īpašuma apdrošināšanu. Šīs pārmaiņas sekmē uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrībām “Baltijas Apdrošināšanas Nams” un „Gjensidige Baltic” „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā arī OCTA un KASKO apdrošināšanu.

Lai veicinātu uzņēmuma pakalpojumu pieejamību visiem Latvijas iedzīvotājiem, „RSK apdrošināšanas AS” ir attīstījusi plašu filiāļu tīklu ar 24 „RSK apdrošināšanas AS” filiālēm un birojiem, kā arī 4 pārdošanas punktiem visā Latvijā.

Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu neatkarīgi no laika un atrašanās vietas „RSK apdrošināšanas AS” 2009.gadā uzsāk apdrošināšanas polišu online tirdzniecību. Jau kopš februāra „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā iegādāties ārzemju braucienu apdrošināšanas polises, bet kopš septembra arī nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises internetā www.rsk.lv.

Informāciju sniedza:
„RSK apdrošināšanas AS”
veselības apdrošināšanas risku parakstītāja
Ilze Zariņa

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne
sabiedrisko attiecību konsultante
Mob. 26522851.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses