Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "SEB banka" aicina uzpost Latviju pirms svētkiem

SEB banka sadarbībā ar telekompāniju „LNT” un AS „Latvijas Valsts Meži” aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju ņemt dalību Vislatvijas Lielajā talkā „Par tīru un zaļu valsti. Dāvana Latvijai 90. gadadienā”, kas norisināsies jau sestdien, 13. septembrī, plkst. 10.00. Projekta mērķis ir uzdāvināt valstij tīrus mežus, grāvjus un ūdenstilpnes tās deviņdesmitajā gadadienā, vienlaikus iepriecinot pašiem sevi.

Talka norisināsies visā Latvijas teritorijā, veicinot ikviena valsts iedzīvotāja iesaistīšanos šajā projektā. Dalību talkā ņems arī SEB bankas prezidents Ainārs Ozols, uzpošot savas dzimtās pilsētas Valmieras apkārtni kopā ar SEB bankas Valmieras filiāli un SOS bērnu ciemata Valmierā iedzīvotājiem. Talkā iesaistīsies arī citas SEB bankas filiāles, roku rokā ar klientiem un interesentiem uzpošot apkārtni.

„Mēs kā Latvijas valsts iedzīvotāji esam atbildīgi gan par savas tuvākās apkārtnes, gan visas valsts tīrību un sakārtotību. Esmu ļoti gandarīts par iedzīvotāju un uzņēmēju izrādīto interesi un izteikto vēlmi iesaistīties šajā projektā, lai visi kopā uzpostu Latviju pirms tās dzimšanas dienas. Sestdien būšu savā dzimtajā pilsētā Valmierā un kopā ar saviem Valmieras kolēģiem, vietējiem iedzīvotājiem un SOS bērnu ciemata bērniem uzposīšu Latvijas ziemeļu pilsētu. Aicinu ikvienu interesentu pievienoties un darīt prieku gan valstij, gan pašiem!” atzīst SEB bankas prezidents Ainārs Ozols.

Projekta laikā ir plānots savākt 50 tūkstošus atkritumu maisu, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju dzīvot zaļā un tīrā valstī. Visas dienas garumā telekompānija „LNT” pārraidīs translācijas no dažādām Latvijas vietām, rādot, kā ikviena no tām tiek sakopta. Talkas un translāciju sākums – plkst. 10.00.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB bankas: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses