Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: SEB "Lielā Ķīna" ieguldītājiem nodrošinājusi 63% lielu peļņu

16. oktobrī veiksmīgi noslēdzies SEB Progresīvais depozīts  “Lielā Ķīna”. Kopš šī depozīta sākuma ir pagājuši 3 gadi, un, neskatoties uz finanšu tirgu nestabilitāti pasaulē, kuru ietekmē arī Āzijas reģiona akciju indeksi ir zaudējuši daļu savas vērtības, “Lielā Ķīna” ieguldītājiem nodrošinājusi  35.98% vai 63,46% lielu peļņu, atkarībā no izvēlētā piedāvājuma.

 Progresīvā depozīta “Lielā Ķīna” peļņu veidoja četru Āzijas valstu -  Ķīnas, Honkongas, Taivānas un Singapūras -  uzņēmumu akciju indeksu grozs, ko veido dažādu uzņēmējdarbības jomu uzņēmumu akcijas, piemēram finanses, būvniecība, transports, nafta un gāze, utt. Šajos indeksos ietilpst šādu pazīstamo uzņēmumu akcijas, kā “Singapore airlines”, “China Mobile ltd”, ASUSTEK Computer un citi. Par labu šo reģionu izvēlei pirms 3 gadiem kļuva fakts, ka jau pagājušā gadsimta beigās Āzijas valstu iekšzemes kopprodukts pieauga vairākas reizes, bija vērojamas lielas ārvalstu investīcijas, tāpat šīs valstis raksturo arī vislielākais darbaspēka tirgus, kura pirktspēja auga roku rokā ar reģiona ekonomisko uzplaukumu, kā arī citi faktori. Jāatgādina, ka Progresīvā depozīta “Lielā Ķīna” termiņa laikā, ņemot vērā akciju indeksu labo sniegumu, SEB divas reizes piedāvāja klientiem arī depozīta atpirkšanu, tādējādi dodot iespēju saņemt lieliskus peļņas procentus pirms Progresīvā depozīta beigu datuma. Pirmā atpirkšana notika 2007. gada jūnijā, kad  klientiem bija iespēja saņemt  23%* un 47%* lielu peļņu, bet otrā atpirkšana notika 2008.gadā februārī noslēdzoties ar 30%** un 64%** lielu peļņu. Progresīvā depozīta piedāvājumos, ieguldītāju tiek garantēta pamatsumma 100% apmērā, savukārt potenciālā peļņa  ir atkarīga no izvēlētās dalības apjoma.*uzkrātais ienesīgums no 10.10.2005 līdz 15.06.2007.**uzkrātais ienesīgums no 10.10.2005 līdz 31.01.2008.SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.Papildu informācijai:Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]āk par SEB bankas: www.seb.lv.

SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses