Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: Vēl ir brīvas vietas uz bezmaksas mācībām bezdarbniekiem

Rīt, 22.septembrī notiks pirmais bezmaksas seminārs „Profesionāls ceļvedis darba meklētājiem”, ko organizē Nordea banka mācību programmā bezdarbniekiem „Iespēju skola”.

Vēl ir brīvas vietas un var pieteikties uz semināriem septembrī un oktobrī par personīgo finanšu plānošanu, par to, kā uzlabot CV un motivācijas vēstuli un to, kā paaugstināt radošās spējas. Bezmaksas semināri tiek rīkoti sadarbībā ar Latvijā vadošajiem mācību un personāla atlases uzņēmumiem „Triviums Apmācība” un „CV-Online Latvia” par tematiem, kas īpaši aktuāli ir tieši darba meklētājiem. Plānots, ka līdz gada beigām šajos semināros zināšanas iegūs līdz pat 250 bezdarbnieki.

Pirmais seminārs „Profesionāls ceļvedis darba meklētājiem” sāksies jau 22. septembrī, ko vadīs „CVOnline Latvia” lektore Ilze Gricius. „CV-Online Latvia” veiktajā pētījumā atklājām, ka gandrīz visi darba devēji sagaida no potenciālajiem darbiniekiem labāk sagatavotus CV un motivācijas vēstules.

Tāpēc semināra mērķis ir pastāstīt par to, kādas ir biežāk pieļautās darba meklētāju kļūdas un soli pa solim palīdzēt sagatavoties darba meklēšanas procesam,” norāda Aivis Brodiņš, „CV Online Latvia” Biznesa attīstības vadītājs.

29.septembrī ieplānotas nodarbības par radošo spēju attīstīšanu mācību uzņēmuma „Triviums Apmācība” lektores Ievas Stokenbergas vadībā. „Darba devēji arī šobrīd turpina apmācīt savus darbiniekus, un vispieprasītākās ir prasmes ātri un efektīvi pieņemt lēmumu krīzes brīžos, kā arī rast radošus risinājumus ierastām problēmsituācijām. „Iespēju skolas” ietvaros palīdzēsim darba meklētājiem attīstīt šīs prasmes, kas ļaus tiem kļūt konkurētspējīgākiem darba tirgū,” stāsta „Triviums Apmācība” valdes locekle Inese Kuka.

Programmas ietvaros paredzēti arī semināri par efektīvu personīgo finanšu plānošanu, ko vadīs Nordea finanšu eksperts Zigmārs Valtmanis. Pirmais seminārs notiks 30.septembrī. ”Protams, bez dara palikušai personai ir ierobežots personīgais budžets, tāpēc jo rūpīgāk jāpārdomā katra iztērētā lata lietderība. Sistemātiska personīgo finanšu plānošana var ļaut ietaupīt pat vairāk nekā 10% no ikmēneša tēriņiem,” norāda Z. Valtmanis.

Mācībām var pieteikties ikviens bezdarbnieks un Nordea klients, aizpildot pieteikumu anketu Nordea mājas lapā www.nordea.lv sadaļā „Iespēju skola”. Mācību norises vieta – Nordea māja, K. Valdemāra ielā 62.

Līdz 30. septembrim norit pieteikšanās arī „Iespēju skolas” ietvaros izsludinātajām stipendijām. Arī par to vairāk informācijas var uzzināt: www.nordea.lv

Papildu informācijai:

Dagnija Stuķēna, Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija, tālr.: 67 007 610,

mob.: 29 470 708, [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses