Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Rīgā notiks ekspertu diskusija par Latvijas preču eksporta attīstību

Latvijas Banka pirmdien Rīgā organizēs ekspertu diskusiju par Latvijas preču eksporta attīstību, aģentūrai BNS pavēstīja Latvijas Bankas pārstāvji.

Plānots, ka diskusijā nozares speciālisti spriedīs par to, kas līdz šim ir noteicis Latvijas preču eksporta attīstību, pārrunās, vai pērn novērotā eksporta izaugsmes palēnināšanās saistīta ar konkurētspējas problēmām, kā arī apspriedīs, kas ir Latvijas eksportētāju galvenie konkurenti.

Nozares speciālistu tikšanās laikā Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes galvenais ekonomists Uldis Rutkaste prezentēs pētījumu "Latvijas preču eksporta attīstības izvērtējums: tirgus daļu analīze".

Iecerēts, ka ekspertu diskusijā piedalīsies "SEB Latvijas Unibankas" galvenais ekonomists Andris Vilks, eksportējošo nozaru pārstāvji - Latvijas Kokrūpniecības federācijas prezidents Juris Biķis, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmumu asociācijas valdes priekšsēdētājs Vilnis Rantiņš, Latvijas Būvmateriālu ražotāju asociācijas prezidents Juris Reisons un Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmumu asociācijas pārstāvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses