Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SEB banka atbalsta izstādi “Bērnu Pasaule 2008”

Rūpējoties par ģimeni un  ģimenes finansēm šodien un nākotnē, SEB banka jau šajā nedēļas nogalē starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala” aicina ikvienu interesentu apmeklēt izstādi “Bērnu pasaule 2008”. Jaunās un topošās ģimenes, bērni un vecvecāki varēs iepazīties ar plašo preču un pakalpojumu klāstu, konsultēties ar ārstiem un citiem speciālistiem par bērnu kopšanu, drošību un veselību, uzzināt par iespējām parūpēties par bērna finanšu stabilitāti nākotnē, kā arī piedalīties saistošos izklaides pasākumos un atpūsties ģimenes lokā.

Ņemot vērā iedzīvotāju pieaugošo interesi par finansiāla “drošības spilvena” izveidi nākotnei, izstādes laikā SEB dzīvības apdrošināšanas speciālisti atbildēs uz interesentu jautājumiem par dzīvības apdrošināšana veidiem, kā arī palīdzēs izvēlēties piemērotāko gan sev, gan saviem bērniem. Kopš brīža, kad SEB dzīvības apdrošināšana uzsāka piedāvāt iespēju  vecākiem veidot uzkrājumu bērnam, šo pakalpojumu izmanto jau vairāk kā 13,5 tūkstoši klientu. Pagājušā gada laikā polises noslēguši 2198 vecāki vai bērnu radinieki. SEB bankas stendā vecākiem būs iespēja noformēt  dzīvības apdrošināšanas polisi, saņemot patīkamu atlaidi, savukārt mazuļi tajā laikā varēs radoši izpausties SEB vasaras darbnīcā.  “Pērn SEB Latvijā tika atzīta par “Ģimenei draudzīgu komersantu”, kas ir nozīmīgs bankas ieguldītā darba novērtējums,” uzsver SEB Dzīvības apdrošināšanas prezidents Uģis Vorons. “Mēs uzskatām, ka gudriem vecākiem ir gudri bērni, un uzkrājuma veidošana bērna nākotnei ir lielisks veids, kā bērnam no mazotnes mācīt uzņemties atbildību par savām finansēm, kā arī ar nelielām un regulārām iemaksām nodrošināt savam bērnam stabilu atspēriena punktu patstāvīgas dzīves uzsākšanai. Bez tam, vecākiem ir iespēja saņemt nodokļu atmaksu 25% apmērā par uzkrājumā veiktajām iemaksām jau šodien. Atbalstot izstādi mēs nedēļas nogali padarām par svētkiem ģimenei un vienlaikus arī izglītojam ģimenes par uzkrājumu veidošanu.”Izstāde “Bērnu pasaule 2008” 23. un 24. maijā durvis vērs no 10:00 līdz 19:00, savukārt svētdien, 25. maijā, no 10:00 līdz 18:00.SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses