Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

SEB Retail Banking divīzijas 2007. gada 1. ceturkšņa peļņa – 116,4 miljoni latu

SEB Retail Banking divīzijas peļņa pirms nodokļiem 2007. gada 1. ceturksnī ir sasniegusi 116,4 miljonus latu. Salīdzinot ar to pašu laika posmu gadu iepriekš, SEB Retail Banking pirmsnodokļu peļņa ir palielinājusies par 40%.

SEB Retail Banking divīzijas vadītājs Bo Magnusons: „Esmu ļoti gandarīts, ka SEB Retail Banking divīzija veido tik nozīmīgu ieguldījumu SEB grupas attīstībā. Ļoti liela loma tajā ir tieši Baltijas valstīm – Latvijai, Lietuvai un Igaunijai. Baltijas valstis pirmsnodokļu peļņas ziņā nodrošina 45% no divīzijas rezultāta. Jānorāda, ka kopā ar kolēģiem Baltijas valstīs vērtējam šo valstu ekonomisko situāciju, un SEB grupai svarīgāka par tirgus daļu ir klientu finansiālā stabilitāte un kredītportfeļa kvalitāte, kas šajā ekonomikas attīstības posmā ir ārkārtīgi svarīga. Tāpēc piesardzīga kredītpolitika šodien ir ļoti tālredzīga. Tā ir bankas korporatīvā atbildība par valsts ekonomikas sabalansētāku attīstību.”

Lai nostiprinātu SEB grupas klientiem piedāvājamo pakalpojumu kvalitāti, paaugstinātu darbības efektivitāti un veicinātu tālāku izaugsmi, no 2007. gada 1. janvāra tika mainīta SEB grupas organizatoriskā struktūra. Sākot ar 2007. gada 1. janvāri SEB grupa ir apvienojusi savas privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu apkalpojošās struktūrvienības piecās dažādās valstīs un izveidojusi vienotu Privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas divīziju (Retail Banking division), kurā iekļauta arī SEB Unibanka.


SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs.


Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, SEB Unibankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 7779978, 29149306
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap
www.seb.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses