Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

SEB Unibanka ieguldītājiem izstrādājusi jaunu Progresīvā depozīta piedāvājumu

No 27.augusta līdz 28.septembrim SEB Unibanka ieguldītājiem piedāvā pieteikties jaunākajam Progresīvā depozīta piedāvājumam - “Eiropa un BRIC”, kura ienesīgums būs atkarīgs no divu indeksu rezultātiem. Atšķirībā no tradicionālajiem Progresīva depozīta piedāvājumiem, indeksu īpatsvars peļņas veidošanā ir 70% pret 30%, lielāko īpatsvaru termiņa noslēgumā piešķirot indeksam ar lielāko izaugsmi.Šajā indeksā ietilpst 50 lielākie eirozonas uzņēmumi un 40 lielākie uzņēmumi no Krievijas, Ķīnas, Brazīlijas un Indijas.

SEB Unibankas Finanšu tirgus pārvaldes vadītājs Kristaps Strazds norāda: ”Eiropas un BRIC indekss tika izvēlēts, pamatojoties gan uz eirozonas uzņēmumu stabilitāti, gan Krievijas/Ķīnas/Brazīlijas/Indijas uzņēmumu straujo attīstību un nākotnes prognozēm. Ierasts, ka progresīvo depozītu indeksu īpatsvars peļņas veidošanā ir 50% pret 50%. Savukārt jaunajā SEB Unibankas progresīvā depozīta piedāvājumā indeksu īpatsvars peļņas veidošanā ir 70% pret 30%: noslēdzoties depozīta termiņam, lielākais īpatsvars tiks piešķirts indeksam, kuram attīstības dinamika depozīta termiņa laikā būs bijusi lielāka, tādējādi klientiem nodrošinot lielāku peļņu.

Latvijas iedzīvotāji aizvien biežāk sāk izmantot ieguldījumu pakalpojumus, tādējādi nodrošinot saviem brīvajiem līdzekļiem iespēju pelnīt. SEB Unibankas eksperti, sadarbībā ar kolēģiem Zviedrijā, izstrādājot jaunus progresīvā depozīta piedāvājumus izvērtē dažādas nozares un to potenciālo attīstību, kā arī rada papildu iespējas, kas ļautu mūsu klientiem pelnīt vairāk. Šī Progresīvā depozīta īpašais piedāvājums ir iespēja tam pieteikties ne tikai eiro, bet arī latos, un šādu iespēju SEB Unibanka klientiem nodrošinās arī turpmāk. Ņemot vērā atšķirīgās procentu likmes LVL un EUR, ieguldījums latos klientiem sniedz lielākas dalības Progresīvajā depozītā, tādējādi vēl vairāk palielinot savas peļņas potenciālu.”

Šī Progresīvā depozīta termiņš ir 3. gadi un 18 dienas, minimālā ieguldījuma summa - 500 eiro vai 300 lati. Līdzīgi kā iepriekšējos piedāvājumos, ieguldītājiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties Progresīvo depozītu ar vai bez riska prēmijas, kas ietekmē ieguldītāja potenciālo peļņas apjomu.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:

Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 7779978, 29149306

Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv

SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

www.seb.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses