Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SEB Unibanka pārvērš SEB BBL trīs punktu metienus naudā

Kopš šīs SEB Baltijas Basketbola līgas (SEB BBL) sezonas sākuma SEB grupas Baltijas bankas katru Igaunijas, Latvijas un Lietuvas komandas sekmīgi realizēto trīs punktu metienu novērtē ar 2 eiro. Visas sezonas laikā gūto trīspunktnieku summa naudas izteiksmē tiks ziedota labdarībai. SEB Unibanka naudu ziedos SOS Bērnu asociācijas bērnu ciematam Valmierā.

“SOS Bērnu ciematu asociācija ir mūsu draugs, kam varam palīdzēt īstenot savus sapņus. Turēsim īkšķus par visām Latvijas komandām un to spēlētāju sekmīgi realizētajiem trīs punktu metieniem, jo mērķis ir cēls,” uzsver SEB Unibankas prezidents Viesturs Neimanis.

Latviju SEB BBL pārstāv šādas komandas: “Lāčplēša alus”, “Ventspils”, “ASK Rīga” un “Barons/ LMT”. Uz šo brīdi visvairāk naudas labdarīgiem mērķiem ir “sametuši” Lietuvas basketbolisti, bet no Latvijas klubu basketbolistiem vislielākais ziedoto eiro skaits, proti, 76 katram, ir diviem basketbolistiem – Sandim Valteram un Kertisam Maršalam (Curtis Marshall), kuri attiecīgi pārstāv ASK Rīga un Barons/LMT komandu. Šī sezona turpināsies vēl līdz 20. aprīlim, kad pēc līgas finālspēles svinīgi tiks apkopots gūto punktu skaits sezonā un tiks oficiāli paziņots katras SEB grupas bankas ziedotās summas apjoms. Sekot līdzi iegūto punktu un eiro attiecībām var SEB BBL mājas lapā www.bbl.net.

SEB BBL tika izveidota 2004. gadā. Šobrīd tajā aktīvi spēlē 16 komandas no visām Baltijas valstīm.
SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Uz 2006. gada 31. decembri SEB aktīvu apjoms ir 213 miljardi eiro, savukārt kopējais SEB grupai uzticētais aktīvu apjoms pārvaldīšanā veido 139 miljardus eiro. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv  
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses