Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SEB Unibankai otrais diennakts klientu apkalpošanas centrs

SEB Unibankas Jelgavas filiāles telpās, Jelgavā, Akadēmijas ielā 3, sākot ar 17. maiju darbu uzsāks otrais SEB Unibankas 24 stundu klientu apkalpošanas centrs. 24 stundu klientu apkalpošanas centrs atradīsies esošās filiāles 1. stāvā. Jelgavas filiāles 1. stāvā turpmāk atradīsies Elektroniskais apkalpošanas centrs, kas strādās visu diennakti.

SEB Unibankas Elektroniskajā apkalpošanas centrā Jelgavā uzstādīti divi SEB Unibankas internetbankas Ibanka termināli, bankomāts un skaidras naudas iemaksas un izmaksas bankomāts, kas SEB Unibankas klientiem būs pieejami visu diennakti.SEB Unibankas darba laikā Elektroniskajā apkalpošanas centrā klientu ērtībām strādās bankas konsultants, kurš vajadzības gadījumā palīdzēs klientiem rīkoties ar Ibanku un bankomātiem. Divu nedēļu laikā pēc atklāšanas Elektroniskajā apkalpošanas centrā konsultanti palīdzēs arī pēc plkst.17.00: darba dienās – no plkst.9.00 līdz 22.00 un brīvdienās - no plkst.11.00 līdz 14.00. SEB Unibankas Jelgavas filiāles 2. stāvā tā pat kā līdz šim no plkst.9.00 līdz 17.00 klienti varēs saņemt sev nepieciešamos finanšu pakalpojumus un bankas darbinieku konsultācijas.“Galvaspilsētā šobrīd ir uzstādīti pieci SEB Unibankas skaidras naudas iemaksas un izmaksas bankomāti, kuri ir pierādījuši savu nepieciešamību gan privātpersonu, gan uzņēmēju vidū. Kā pirmais skaidras naudas iemaksas un izmaksas bankomāts ārpus galvaspilsētas tiek uzstādīts tieši Jelgavā, jo Jelgava ir pierādījusi sevi kā nozīmīgs finanšu centrs. Gribas domāt, ka arī Jelgavas iedzīvotājiem un uzņēmējiem jaunais iemaksas un izmaksas bankomāts ļaus taupīt laiku un palīdzēs ērtāk veikt sev nepieciešamos finanšu darījumus. Aprīļa mēnesī ir paplašināts arī SEB Unibankas bankomātu sniegto pakalpojumu klāsts,” stāsta SEB Unibankas vecākais viceprezidents Ainārs Ozols.SEB Unibankas bankomāti piedāvā klientam izņemt skaidru naudu, aplūkot maksājumu kartes konta atlikumu, veikt Lattelecom, LMT, Tele2 un BITES rēķinu apmaksu, veikt mobilo telefonu priekšapmaksas kartes OKarte, Amigo, Zelta Zivtiņa, Hallo! un Urā! papildināšanu, kā arī aplūkot pēdējos sešus ar maksājumu karti veiktos darījumus un veikt pārskaitījumus starp maksājumu kartēm piesaistītajiem kontiem. Tāpat klienti bankomātos var reģistrēties pakalpojumam "Zelta īsziņa", kā arī mainīt šī pakalpojuma parametrus. Savukārt skaidras naudas iemaksas un izmaksas bankomātos ir iespēja veikt arī skaidras naudas iemaksu savā kartes kontā.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv  
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses