Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Stockmann", "Nordea" un "MasterCard" Latvijā ievieš kopzīmola kredītkarti

Universālveikals "Stockmann" sadarbībā ar "Nordea" banku un karšu kompāniju "MasterCard" Latvijā ievieš kopzīmola jeb "co-branding" karti "Stockmann MasterCard", kas vienlaikus ir kredītkarte un pastāvīgo klientu karte, trešdien paziņoja kompānijas.

Sadarbība starp veikalu ķēdi "Stockmann" un "Nordea" banku reģiona ietvaros uzsākta pērnā gada septembrī. Šī gada aprīlī jaunais produkts ieviests Somijā, savukārt 2009.gadā to ir plānots piedāvāt klientiem arī Igaunijā.

Kā skaidro "Nordea" bankas vadītājs Latvijā Valdis Siksnis, kopzīmola kartes rada ieguvumu abām pusēm - "Stockmann" veikaliem ir iespēja pilnveidot klientu lojalitātes programmu, savukārt "Nordea" bankai tā ir iespēja paplašināt piedāvāto kredītkaršu klāstu.

Kompāniju sniegtā informācija liecina, ka ASV kopzīmola kartes tirgū tiek piedāvātas vairāk nekā desmitgadi, tādēļ tur gandrīz puse jeb 45% no karšu tirgus ir kopzīmola kartes. Kartes arvien populārākās kļūst arī Eiropā - 22% no karšu tirgus ir kopzīmola projekti. Lielākā daļa jeb 59% kopzīmola projektu ir mazumtirdzniecībā.

"Stockmann Mastercard" varēs ne vien izmantot pastāvīgā klienta privilēģijām, bet arī veikt norēķinus daudzās citās iepirkšanās vietās visā pasaulē, rezervēt viesnīcas, pasūtīt aviobiļetes un izdarīt citus pirkumus internetā. Kompānijas vēlas, lai kopzīmola karte kļūtu par klientu visbiežāk izmantoto kredītkarti arī citās iepirkšanās vietās.

Karte bez maksas tiks izsniegta visu banku klientiem, tai nav konta atvēršanas maksas, mēneša maksas vai gada maksas, jāmaksā tikai par kredīta izmantošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses