Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Swedbank" ievieš uzlabojumus internetbankā

Swedbank internetbankā veikta virkne uzlabojumu, kas saistīti ar ērtību un drošību, ceturtdien informēja banka. Pilnveidotas iespējas, strādājot ar maksājumiem, kas ļauj internetbanku izmantot kā palīgu sava budžeta plānošanā, ieviests arī personalizēts drošības attēls, lai klients gūtu papildu apliecinājumu, ka atrodas savā Swedbank internetbankā.

Konta izrakstā ir iespēja meklēt un atlasīt maksājumus pēc vairākiem parametriem: saņēmēja vai maksātāja, konta numura un summas. Piemēram, klients var atlasīt visus _Latvenergo _veiktos maksājumus gada laikā vai, meklējot pēc veikala nosaukuma, atlasīt visus pirkumus, kas tajā veikti izvēlētajā periodā. Savukārt, meklējot pēc summas, var noskaidrot, kuri bijuši lielākie pirkumi vai izdevumi attiecīgajā periodā, skaidro _Swedbank_._Swedbank _internetbankas sadaļā par kontu izrakstu ieviests arī jauns lauks, kas ļauj visiem klienta maksājumiem pievienot savu izmaksu tipu. Tas attieksies arī uz maksājumiem, kas veikti pirms jauno risinājumu ieviešanas. Izveidojot savus uzstādījumus, piemēram, "elektroenerģija" visiem _Latvenergo _maksājumiem vai "pārtika" visiem pārtikas veikaliem, tie automātiski tiks atbilstoši klasificēti.

Kā norāda bankas pārstāvji, ieviestās iespējas palīdzēs gan izvērtēt jau esošās izmaksu pozīcijas, gan arī paredzēt nākamā mēneša izdevumus un caur skaitļiem iepazīt sevi - cik apdomīgi vai impulsīvi cilvēks rīkojas ar savu naudu.

Savukārt drošības nolūkā banka ieviesusi personificētos drošības attēlu. To lietotājs varēs izvēlēties no 33 piedāvātajiem, piemēram, vilciens, šaha figūras, termometrs, sieviešu rokaspulkstenis utml. Attēli apzināti izvēlēti tādi, lai kādam no malas būtu pēc iespējas grūtāk prognozēt, kuru no piedāvātajiem attēliem klients būs izvēlējies, skaidro banka.

Turpmāk, ikreiz ieejot internetbankā, klienta izvēlētais drošības attēls parādīsies sākumlapā virs kontu informācijas.

Elektronisko norēķinu lietotāju īpatsvars Swedbank ir sasniedzis 97,1%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses