Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Swedbank P&C Insurance peļņa pērn sasniegusi 10,7 miljonus latu

Swedbank nedzīvības apdrošināšanas kompānijas Swedbank P&C Insurance uzņēmumu kopēja peļņa no apdrošināšanas darbības Latvijā, Lietuvā un Igaunijā 2011. gadā bija 10,7 miljoni latu.

Ekonomikas atveseļošanās rezultātā Swedbank P&C Insurance aktīvo līgumu skaits pērn atkal sāka pieaugt, norāda uzņēmums.

Latvijā ekonomikas atveseļošanās rezultātā pērn ir palielinājušies transportlīdzekļu un mājokļu kreditēšanas apjomi, tādēļ uzlabojās arī Swedbank P&C Insurance jaunās pārdošanas rādītāji. Arvien vairāk klientu, kuri iepriekš apdrošinājuši tikai ar līzinga starpniecību iegādātus transportlīdzekļus, turpina tos apdrošināt arī pēc auto izpirkšanas. Līdzīga situācija ir ievērojama arī mājokļa apdrošināšanā pēc kredīta termiņa beigām.

Rezultātā Swedbank P&C Insurance portfeļa apjoms Latvijā pērn ir sācis atkal pieaugt – par 18% vairāk līgumu, salīdzinot ar 2010. gadu.

Kopējais Swedbank P&C Insurance parakstīto prēmiju apjoms Baltijas valstīs 2011. gadā bija 27,4 miljoni latu, tai skaitā Latvijā 4,2 miljoni latu. Savukārt apdrošināšanas atlīdzības prasību kopsumma Baltijas valstīs pērn bija 13,2 miljoni latu, tai skaitā Latvijā 2,3 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses