Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Turpmāk KASKO negadījumu var pieteikt internetā

Lai ātri un ērti saņemtu atlīdzību par automašīnas bojājumiem, turpmāk KASKO negadījumu „If Latvia” klienti var pieteikt Internetā, nedodoties uz apdrošinātāja biroju. Iespēju KASKO negadījumu pieteikt elektroniski nodrošina „If Latvia” sistēma If Online, kura piedāvā apdrošināšanas polišu iegādi 24 stundas diennaktī jebkurā nedēļas dienā.

„Sarežģītās birokrātijas mūsu dzīve ir pietiekami daudz, tāpēc ikviens solis, kas ļauj cilvēkam ietaupīt laiku, ir "If Latvia" prioritāte. Apziņa, ka šajā laika trūkuma ērā varam atvieglot klienta ikdienu, ir lieliska”, saka Andris Morozovs, “If Latvia” AAS Valdes priekšsēdētājs.

KASKO negadījuma pieteikšana notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu “If Latvia” mājas lapā www.if.lv. Pieteikuma anketai nepieciešams pievienot uz negadījumu attiecināmos dokumentus, izvēlieties izdevīgāko auto remontdarbnīcu, saņemot ātru atlīdzības izskatīšanu.

Informācija par atlīdzības izskatīšanas procesu tiek nosūtīta uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi, nepieciešamības gadījumā piedāvājot atlīdzību speciālista sazināšanos ar negadījuma pieteicēju.
Šis jau ir otrais „If Latvia” online apdrošināšanas pakalpjumu jaunums pēdējās nedēļas laikā. Kopš šī gada 13.jūlija If Online nodrošina iespēju e-vidē iegādāties Obligātās transporta civiltiesiskās apdrošināšanas (OCTA) polises.

If ir lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropas valstīs, kas kopumā apkalpo aptuveni 3,8 miljonus klientu. Latvijā If darbojas kopš 1998. gada un piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Šobrīd „If Latvia” ir viens no straujāk augošajiem un piektais vadošais riska apdrošinātājs Latvijā ar 9% tirgus daļu. AAS ”If Latvia 2006. gadu noslēdza ar peļņu LVL 348 384 un sasniedza ievērojamu apgrozījuma pieaugumu 31,4% apmērā salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. AAS „If Latvia” strādā 140 darbinieki, kas sniedz savus pakalpojumus 7 klientu apkalpošanas centros Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jelgavā.  

Tuvākai informācijai:
Ilze Lapaine,
"IfLatvia" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr. 9298154
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses