Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vasaras beigās Iecavas SOS jauniešu māju sāks apdzīvot 10 jaunieši

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija (SOS BCA) Latvijā jau 11 gadus rūpējas par bez vecāku gādības palikušiem bērniem, sniedzot tiem mājas SOS bērnu ciematos, kā arī realizējot ģimenes stiprināšanas projektus Bauskā, Valmierā, Olainē un Rīgā. Šobrīd Valmieras un Īslīces SOS bērnu ciematos savas mājas ir raduši 118 bērni.

Kad bērni ir sasnieguši 16 gadu vecumu, viņi var pārcelties uz SOS Jauniešu māju, kur viņi kļūst vēl patstāvīgāki un gatavojas “lielajai dzīvei”. Pirmā SOS jauniešu māja tika atklāta pirms diviem gadiem Jelgavā, un jau šā gada 29. augustā tiks atklāta otrā Jauniešu māja Iecavā, kur savu mājvietu radīs 10 jaunieši.

Jau vairākus gadus SEB banka ir SOS BCA draugs un sadarbības partneris, informējot savus klientus un sabiedrību kopumā par SOS BCA aktivitātēm un jaunumiem, kā arī aicinot kļūt sociāli atbildīgiem un iesaistīties labu ideju realizēšanā. Lai atbalstītu jauniešus, savus pirmos patstāvīgos soļus uzsākot, SEB bankas darbinieki rīkoja vēl nebijušu akciju un ziedoja mēbeles un interjera lietas jaunajam Iecavas namam. SOS BCA aicina arī privātpersonas un uzņēmējus izrādīt savu labo gribu un palīdzēt! Vairāk informācijas iespējams iegūt SOS BCA oficiālajā mājas lapā – http://www.sosbernuciemats.lv, vai zvanot pa tālruni – 67372538, 26556163.

“Arī SEB bankas darbinieki ir sociāli aktīvi iedzīvotāji, kas ir gatavi savu laiku un arī resursus ziedot bērniem. Kopš esam uzsākuši draudzību ar SOS Bērnu ciematu asociāciju, esam kopīgi spēlējuši basketbolu, kopīgi priecājušies Valmieras ciemata atklāšanas svētkos, apzaļumojuši ciematu teritorijas, bērni ir baudījuši slēpošanas un slidošanas priekus. Un arī šoreiz mēs zinājām, ka varam darīt labu,” teic SEB bankas prezidents Ainārs Ozols.

Latvijas SOS BCA Nacionālā direktore Ilze Paleja: “Pateicoties daudzu ziedotāju palīdzībai, mums ir izdevies realizēt ideju par šādas mājas celtniecību, tomēr vēl ir nepieciešams to arī iekārtot – izveidot jauniešiem piemērotu mācību un darba vidi, atpūtas telpas un guļamvietas. Sirsnīgi pateicamies SEB darbiniekiem, kas ziedoja ne tikai interjera priekšmetus, bet arī mēbeles, tehniku vai naudas līdzekļus nepieciešamo preču iegādei. Ļoti ceram, ka arī citu uzņēmumu, valstisko iestāžu darbinieki – labas gribas cilvēki sekos SEB bankas piemēram, jo Iecavas Jauniešu mājai vēl ir daudz nepieciešamību. Un priecāsimies par ikvienu palīdzībā sniegto roku!”

Aicinām visus, kas vēlas palīdzēt SOS BCA bērniem un jauniešiem, kļūt par regulāro atbalstītāju, noformējot regulāro maksājumu SEB bankas filiālēs un katru mēnesi ziedot, piemēram, 15, 10 vai 5 latus! Tāpat iespējams arī pārskaitīt vienreizēju ziedojumu bērniem, kā maksājuma mērķi uzrādot “Iecavas JM”.

Ziedojuma saņēmēja dati:
Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija
PVN reģ. Nr. LV 40008029381
LV19UNLA0029700717001
AS SEB banka
UNLALV2X


Sīkāku informāciju par SOS BCA iespējams uzzināt mājas lapā www.sosbernuciemats.lv, www.sos-childrensvillages.org.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā arī ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB banku: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses