Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Arco Real Estate": Rīgā pieprasītas ir mazu biroju telpas, kas pašlaik gandrīz netiek piedāvātas

Rīgā biroju telpu nomai ir pieprasītas mazas biroju telpas, kuras pašlaik tirgū piedāvā ļoti maz, aģentūrai BNS pavēstīja nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" komercnodaļas vadītāja Inese Kristapsone.

Viņa norādīja, ka šobrīd Rīgā biroju ēku attīstītāji galvenokārt piedāvā birojus, kuru platība ir sākot no 100 kvadrātmetriem, taču pieprasītākas ir biroju telpas, kuru platība nepārsniedz 100 kvadrātmetu. Kristapsone atzina, ka Rīgā šobrīd ir zināma tikai viena ēka, kurā piedāvā šādus mazus birojus.

Pēc "Arco Real Estate" pārstāves vēstītā, birojus Rīgā meklē gan vietējie nelielie uzņēmumi, gan lielas ārvalstu kompānijas.

Viņa arī norādīja, ka pašlaik telpu nomas maksa jaunajās A klases biroju ēkās vidēji ir 22 eiro (15,4 lati) par vienu kvadrātmetru platības mēnesī, taču dažos īpaši ekskluzīvos biroju kompleksos cenas sasniedz arī 35 eiro (24,5 latus) par vienu kvadrātmetru. Kompānijas pārstāve arī prognozēja, ka cenas biroju telpām jaunajos biroju ēku projektos turpinās pieaugt, taču precīzu cenu līmeni pagaidām noteikt nevar.

Kristapsone norādīja, ka biroju telpu piedāvājums Rīgā neapmierina pieprasījumu un tāda situācija saglabāsies vēl vismaz līdz oktobra beigām.

Arī kompānijas "Colliers International" pārstāvji iepriekš pastāstīja, ka pašlaik Rīgā nav brīvu biroja platību, tomēr kopumā salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem situācija komercplatību tirgū ir uzlabojusies.

Latvijas "Arco Real Estate" ir viens no Igaunijas "Arco Vara Holding" meitasuzņēmumiem. "Arco Real Estate" ir pārstāvēts visās Baltijas valstīs, Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Igaunija apsteigs Latviju?

Latvija, līdzīgi kā daudzas Eiropas valstis, saskaras ar būtiskām demogrāfiskajām problēmām, kuru sekas būs jūtamas nākamajās desmitgadēs. Dzimstības līmenis nav pietiekams, lai kompensētu iedzī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses