Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Dripe: Pēdējos gados Rīgā izdevies uzlabot jaunceļamo ēku kvalitāti

Lai gan joprojām ir vairākas lietas, par kurām nav īpaša gandarījuma, tomēr pēdējos gados ir izdevies izbēgt no tādām situācijām, kas radās, piemēram, saistībā ar Triangula bastionu vai "Hansabankas" ēkas celtniecību, runājot par jauno projektu kvalitāti no arhitektūras viedokļa, ceturtdien intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" teica Rīgas pilsētas arhitekts Jānis Dripe.

Viņš klāstīja, ka ir bijušas diezgan asas diskusijas par tirdzniecības centra "Alfa" attīstību un kopīgiem spēkiem panākts tas, ka šajā vietā nebūs "viena nevēlami liela būvniecības materiālu veikala". Iepriekš, izveidojot savu veikalu "Alfā", Latvijā plānoja ienākt starptautiskais būvmateriālu tirgotājs "Bauhaus". Tāpat J.Dripe neesot sajūsmā par to, kas notiek Lielirbes ielā ar "Panorama Plaza", taču par kvalitāti ir notikušas diskusijas un ir sasniegti arī zināmi uzlabojumi. "Ne krasa, bet pozitīva virzība ir iezīmējusies," rezumēja pilsētas arhitekts. Viņš atzina, ka dažādu attīstības priekšlikumu ir daudz un ar attīstītājiem nākas ļoti karsti strīdēties, taču, viņaprāt, tā ir normāla situācija, ka attīstītāji lobē savus projektus un cenšas nonākt pie iespēju griestiem. "Ja šāds spiediens ir, vēlams noturēties likumības rāmjos," piebilda J.Dripe.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses