Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Igaunijas investīciju kompānija "Trigon Capital" vairs neplāno iegādāties nekustamos īpašumus Latvijā

Igaunijas investīciju kompānija "Trigon Capital" atteikusies no nekustamo īpašumu biznesa Latvijā un likvidējusi meitasuzņēmumu "Trigon lielveikali", aģentūrai BNS pavēstīja "Trigon Capital" direktors Nauris Bērziņš.

Viņš norādīja, ka "Trigon Capital" birojs Rīgā gan paliks, taču tas nodarbosies ar finanšu konsultāciju sniegšanu, un vismaz tuvākos pāris gadus nav plānots nodarboties ar nekustamo īpašumu biznesu un īpašumu iegādi Latvijā.

Bērziņš skaidroja, ka "Trigon lielveikali" bija veidoti ar mērķi, lai "Trigon Capital" un tās investori iegādātos dažādus nekustamos īpašumus Latvijā.

Taču dažādu iemeslu dēļ neviens darījums tā arī netika pabeigts. "Galvenokārt tas bija saistīts ar iesaistīto pušu nespēju vienoties par darījuma detaļām," skaidroja Bērziņš. Tā dēļ tika nolemts kompāniju Latvijā likvidēt.

Bērziņš arī klāstīja, ka "Trigon Capital" tā īsti nekad nav bijis Latvijas nekustamo īpašumu biznesā. Un, lai gan kompānija "Trigon lielveikali" likvidēta tikai tagad, problēmas ar darījumu noslēgšanu radās jau neilgi pēc uzņēmuma dibināšanas.

Kompānija "Trigon lielveikali" dibināta 2005.gadā, lai nodarbotos ar nekustamo īpašumu iegādi un iznomāšanu komercdarbībām.

100% kompānijas kapitāldaļu piederēja Igaunijā reģistrētajam investīciju uzņēmumam "Trigon Capital".

Kompānija dibināta 1994.gadā, taču sākotnēji "Trigon Capital" darbojās ar nosaukumu "Hansa Investments". Pašlaik "Trigon Capital" kļuvusi par lielu investīciju banku Centrālajā un Austrumeiropas reģionā. Uzņēmumam ir biroji Latvijā, Polijā, Lietuvā un Krievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses