Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"S.P.I. Resources B.V." par diviem miljoniem latu palielina augstceltņu būvētājas "Z Towers" pamatkapitālu

Nīderlandes kompānija "S.P.I. Resources B.V." par diviem miljoniem latu palielinājusi pamatkapitālu uzņēmumam "Z Towers", kas Rīgā būvē augstceltņu kompleksu "Z torņi".

Uzņēmumu reģistra datu bāzes apkalpotājas "Lursoft" informācija liecina, ka "Z Towers" pamatkapitāls tagad ir 2,5 miljoni latu. Iepriekš tas bija 0,5 miljoni latu.

"S.P.I. Resources B.V." ir vienīgā "Z Towers" īpašniece.

"Z Towers" Pārdaugavā būvē 100 tūkstošus kvadrātmetru plašu viesnīcas un biroju kompleksu, kuru veidos divi savstarpēji savienoti torņi.

"Z torņu" būvniecības pasūtītājs ir "Vertikālā pasaule", bet būvuzņēmējs - Austrijas celtniecības kompānija "Strabag". Augusta beigās "Z Towers" parakstīja līgumu ar vienu no pasaulē pazīstamākajiem viesnīcu tīkliem "Sheraton", kas pārvaldīs "Z Towers" jauno viesnīcu Pārdaugavā.

Paredzēts, ka jaunajā 24 stāvus augstajā viesnīcā, ko veidos divi savstarpēji savienoti torņi, būs 312 viesnīcu numuru, 725 kvadrātmetrus plašs SPA un sporta centrs, vairāki baseini ēkas augšējos stāvos, restorāni, veikali, kā arī biznesa centrs un 800 kvadrātmetru plaša aktu zāle.

Viesnīca kopumā būs 124,2 metrus augsta, līdz ar to kļūs par visaugstāko celtni Latvijā. Kopumā ēka būs 100 tūkstošus kvadrātmetru plaša. Ēkas pagrabstāvā plānots ierīkot arī 800 vietu autostāvvietu.

Viesnīcas kompleksā iecerēts ieguldīt vairākus simtus miljonus eiro. Paredzēts, ka viesnīcu uzbūvēs un atklās 2010.gadā.

"Lursoft" informācija liecina, ka "Z Towers" ir dibināts 2004.gadā, tā pamatkapitāls ir 500 tūkstoši latu, bet uzņēmuma vienīgais īpašnieks - Nīderlandes uzņēmums "S.P.I.Resources B.V."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses