Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Somijas nekustamo īpašumu milzis "Realia Group" pērk Baltijā strādājošo "Ober-Haus"

Somijas nekustamo īpašumu darījumu kompānija "Realia Group" trešdien paziņoja, ka pirks Baltijas valstīs strādājošo īpašumu tirgotāju "Ober-Haus".

Gaidāms, ka pēc darījuma noslēgšanas "Realia Group" kļūs par Centrālajā un Austrumeiropā lielāko nekustamo īpašumu kompāniju.

"Ober-Haus" dibinātājs Pauls Oberšneiders paziņojumā presei norāda, ka uzņēmumu nolemts pārdot personīgu interešu, nevis tirgus apstākļu dēļ.

"Mēs esam izveidojuši lielu kompāniju ar ļoti lojāliem darbiniekiem, un apvienošanās ar "Realia Group" un tās finanšu partneriem palīdzēs paplašināt un attīstīt biznesu citos tirgos," uzsver kompānijas dibinātājs.

Oberšneiders nodibināja uzņēmumu "Ober-Haus" 1994.gadā Igaunijā, un pašlaik kompānijai Baltijas valstīs, Polijā un Ukrainā ir 35 biroji.

Kompānijas "Realia Group" īpašumā jau ir tādi nekustamo īpašumu tirgotāji kā "Huoneistokeskus", SKV un "Huoneistomarkkinointi". Pēc "Ober-Haus" iegādes koncerna uzņēmumos Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Somijā un Ukrainā būs nodarbināti gandrīz 2000 cilvēku. "Realia Group" akcionāru vidū ir "Sponsor Capital", "Nordea Pank", "Varma" un "Finnish Industry Investment".

"Realia Group" apgrozījums pērn bija 120 miljoni eiro (84,3 miljoni latu), un gaidāms, ka 2007.gadā apgrozījums sasniegs 140 miljonus eiro (98,4 miljonus latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses