Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizbrauc strādāt, nevis medīt Īrijas pabalstus

Pozicionēt Īriju kā vietu neveiksminiekiem un Latvijā caurkritušajiem ir visai labs jājamzirdziņš dažiem medijiem Latvijā. Galu galā – Latvijā šādus rakstus lasīs, sižetus skatīsies, raidījumus klausīsies un rauks pieri, sak, kā tā var, bet Īrijas latvieši būs šokā – "Mēs taču tādi neesam!" Būs diskusijas, būs lamāšanās, un būs ažiotāža. Tomēr pats dzīvoju Īrijā un varu droši teikt, ka aina ir citāda. Protams, ir iespējams atrast latviešus pabalstu medniekus, taču tā ir tikai neliela kripatiņa no teju visiem aptuveni 20 tūkstošiem Īrijā dzīvojošajiem latviešiem. Vairākums ir izsitušies, iedzīvojušies un strādā, maksājot gan nodokļus, gan īri, gan visu pārējo.

Top komentāri

Latvijā viens otru čakarējam
L
Latvijā ierēdniecībā, galvenokārt, salasījušies varaskāri mazohisti, kuru lielākā bauda ir izrādīt varēšanu, čakarējot cilvēkus. Viņi nav spējīgi veidot normālu vidi, tādēļ no šejienes bēg ne tikai cilvēki, bet arī uzņēmumi. Rezultāts - diezgan dziļa bēdu ieleja
Nodokļi veicina zemo algu ekonomiku
N
Latvijas nodokļu sistēma ar diferencēto neapliekamo minimumu veicina lētā darbaspēka un aplokšņu algu ekonomiku, un kavē normālu algu izaugsmi. Daudzi jaunie negrib ne zemas algas, ne aplokšņu algas. Un brauc prom.
Duh
D
Yeah, no shit, pilnas ārzemes ar latvišiem kas daudz ko sasnieguši. Tie stāsti par to ka visi aizbraucēji muļķi/pabalstnieki/krievi utt. ir tikai vietējam kontingetam, kas paši dziļi neapierināti ar savu dzīvi, bet pārāk slinki un gļēvi lai kaut ko darītu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses