Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Aldaris" krīzes laikā neplāno pārtraukt atbalstīt Latvijas hokeju

Latvijas lielākais alus ražotājs "Aldaris" arī ekonomiskās krīzes laikā neplāno pārtraukt atbalstīt Latvijas hokeju, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" sacīja "Aldara" izpilddirektors Tomass Pantelī (Thomas Panteli).

Pēc viņa teiktā, lai gan "Aldaris" pārskata sponsorēšanas projektus, hokeju uzņēmums atbalstīs arī turpmāk.

"Tas "Aldarim" ir ļoti svarīgi, ņemot vērā, kā mēs vēlamies, lai uztver mūsu uzņēmumu un zīmolu. Tas ir projekts, kuru mēs atbalstītu arī sliktajos laikos," uzsvēra Pantelī. "Hokejs - tas ir atbalsts mūsu uzņēmējdarbībai kopumā. Tādēļ nav neviena iemesla, kādēļ neturpināt to atbalstīt. Taču ir arī tā saucamie blakus sponsorēšanas projekti, kas nav tieši saistīti ar uzņēmuma darbu vai tēlu un par kuriem jāsaka - tagad nē," viņš norādīja.

Viņš pastāstīja, ka "Aldaris" ir samazinājis finansējumu labdarībai. "Es nedomāju, ka arī tas ir labi, tomēr ir projekti, uz kuriem tieši krīzes laikā jāskatās daudz kritiskāk. Visu laiku jāsabalansē uzņēmuma un sponsorēšanas intereses, piemēram, ja mēs nesponsorējam kādu pludmales vai mūzikas festivālu, mēs varam atlaist par trīs cilvēkiem mazāk. Tie ir lēmumi, par kuriem jāizšķiras, un intereses jāsabalansē visu laiku," klāstīja Pantelī.

"Aldara" izpilddirektors pauda uzskatu, ka visiem uzņēmumiem pašlaik ir ļoti jākoncentrējas uz savu darbību un ļoti stingri saviem mārketinga cilvēkiem jāprasa, vai tiešām konkrētais sponsorēšanas projekts ir tas, kas nepieciešams. "Uzņēmumi pašlaik pārskata visus [sponsorēšanas] projektus, vērtējot, cik liela no tiem ir atdeve," zināja teikt Pantelī.

"Aldaris" ir viens no Latvijas Hokeja federācijas lielākajiem sponsoriem.

"Aldaris" ir dibināts 1865.gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. "Aldaris" ir "Carlsberg Group" uzņēmums. "Aldara" produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas - alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses