Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

„Autonams” īpašniekiem maksā par zagtu auto

Turpmāk būs iespējams saņemt kompensāciju pilnas nozagtās automašīnas vērtībā, jo SIA „Autonams” tiem automašīnu īpašniekiem, kuriem būs „Autonamā” uzstādīta signalizācija, imobilaizers SKYBRAKE, auto marķēšana un „Autonamā” iegādāta KASKO apdrošināšana, automašīnas nozagšanas gadījumā atlīdzinās starpību starp auto vērtību un izmaksāto KASKO atlīdzību (KASKO apdrošināšanas pašrisku).

Tā kā KASKO polise vairums gadījumu tikai daļēji sedz zaudējumus, tad šobrīd „Autonams” piedāvātais risinājums ir daudziem autoīpašniekiem vienīgais veids, kā 100% pasargāt sevi no zaudējumiem, kas rastos, ja automašīnu nozagtu zagļi.

Edvīns Panders, "Autonams" pārdošanas daļas vadītājs, valdes loceklis: "Pateicoties mūsu ilgstošajai darbībai automašīnu pretaizdzīšanas jomā, esam izstrādājuši, mūsuprāt, ļoti veiksmīgu formulu jeb pilno aizsardzības komplektu, kas efektīgi pasargā autoīpašniekus no zagļu radītājiem zaudējumiem. Savukārt, ja automašīna tomēr tiek nozagta, tad mēs uzņemamies atbildību un atlīdzinām autoīpašniekam zaudējumus, kas ir starpība starp auto vērtību un izmaksāto KASKO atlīdzību.”

„Autonams” pilnais aizsardzības komplekts ir katrai automašīnai individuāli piemeklēta auto drošības produktu pakete, kura atkarībā no auto markas un modeļa, sastāv no vismaz četrām svarīgām komponentēm: „Autonamā” uzstādītas signalizācijas, imobilaizera SKYBRAKE, „Autonama” speciālistu veiktas auto marķēšanas, kā arī „Autonamā” iegādātas KASKO polises.
„Autonams” speciālisti ir secinājuši, ka neviena no pretaizdzīšanas lietām individuāli nenodrošina to auto aizsardzību, ko tās spēj nodrošināt kopā.

Tas, ka auto ir aprīkots tikai ar signalizāciju, ir labāk nekā nekas, bet ir krietni par maz efektīvai aizsardzībai no zagļiem. Svarīgi ir, lai gadījumā, ja zaglis tomēr iekļūst automašīnā, tā būtu aprīkota ar modernu imobilaizeru SKYBRAKE, kas bloķē automašīnas dzinēju.
Laba auto zagļu aizbiedēšanas metode ir auto marķējums. To pierāda zagto auto statistika, jo 99,99% no nozagtajām automašīnām nav bijušas marķētas.

Turklāt autoīpašniekam ir jāsaprot, ka neviena sistēma nevar nodrošināt 100% drošību, tāpēc jāapdrošinās pret iespējamiem zagļu radītājiem zaudējumiem ar KASKO polisi, kas sedz lielāko daļu auto vērtības. Starpību atlīdzinās „Autonams”.

E.Panders: "Mēs kā eksperti esam pārliecināti par “Autonams” pilnā aizsardzības komplekta efektivitāti. To apliecina arī mūsu lēmums: tiem autoīpašniekiem, kas šo komplektu būs iegādājušies un uzstādījuši "Autonamā", auto zādzības gadījumā saņems starpību starp auto vērtību un izmaksāto KASKO atlīdzību (KASKO apdrošināšanas pašrisku)."

Par „Autonams”
„Autonams” ir tirgus līderis Latvijā auto aizsardzības sistēmu tirgū, kas sniedz pakalpojumus pilnīgai auto pretzagšanas nodrošināšanai (automarķēšanu, signalizācijas un imobilaizeru uzstādīšanu, kā arī uzņēmumu autoparku profesionālas vadības sistēmu uzstādīšanu).
„Autonams” ir izstrādājis un ražo oriģinālu imobilaizeru sistēmu SKYBRAKE auto dzinēja bloķēšanai, kas 2004.gadā pārsteidza autoindustriju pasaulē ar tās kompaktajiem izmēriem un multifunkcionalitāti. Šobrīd „Autonams” unikālās pretaizdzīšanas iekārtas eksportē uz Krieviju, Ukrainu, Baltkrieviju, Lietuvu un Igauniju, veidojot 30% no kompānijas eksporta. Šogad tiek attīstīti jauni noieta tirgi Čehijā, Slovākijā un Polijā.
„Autonams” pieder ekskluzīvas tiesības veikt auto pretzagšanas marķēšanu Baltijas valstīs.
Kopš darbības uzsākšanas 1994.gadā, ar pretaizdzīšanas iekārtām ir aprīkotas vairāk nekā 30 200 automašīnu, bet marķētas vairāk nekā 42 000 automašīnu.

Informāciju sniedza:
Edvīns Panders
SIA „Autonams”
pārdošanas daļas vadītājs, valdes loceklis

Papildu informācijai:
Inese Ozoliņa
T: 29336923; 7358923
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Igaunija apsteigs Latviju?

Latvija, līdzīgi kā daudzas Eiropas valstis, saskaras ar būtiskām demogrāfiskajām problēmām, kuru sekas būs jūtamas nākamajās desmitgadēs. Dzimstības līmenis nav pietiekams, lai kompensētu iedzī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses