Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

"Dinamo" alus izstrādē "Aldaris" investējis 30 000 eiro

Alus darītava _Aldaris _hokeja kluba Dinamo Rīga zīmola alus sākotnējā izstrādē investējusi 30 000 eiro, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Aldara valdes priekšsēdētāja Ināra Šure informē, ka līdz gada beigām alus darītava cer pārdot vairākus simtus tūkstošu litru jauno produktu - Uzvarētāju alu un Dinamo kvasu. Otrdien svinīgi atklāta jaunā alus ražošanas līnija. Tirdzniecībā jaunie produkti būšot augusta sākumā.

Viens santīms no katras pārdotās jauno dzērienu vienības tiek novirzīts hokeja komandas Rīgas Dinamo atbalstam.

Aldaris atbalsta hokeja klubu Dinamo Rīga kopš 2009.gada. Pašreizējā vienošanās paredz, ka puses sadarbosies vēl vismaz trīs gadus.

Uzņēmums Aldaris ir dibināts 1865.gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Grupas uzņēmums. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas - alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus. Aldaris pērn strādāja ar 37,9 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 4% vairāk nekā 2008.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās 2,3 reizes un bija 1,43 miljoni latu, ziņo BNS.

(papildināts viss teksts)

Top komentāri

single malt
s
par 30 tonnam var attaisiit alus bruuzi! lai sirupaa vai pulveriitii nomainiitu sastaavu jau nav jaizgruuz taadas summas! - bet tapec jau vienmer ir iespeja mazajiem razotajiem, kuri taa nemeetaajas ar naudu un razo kvalitativu preci.
Toms
T
Kā tad - tā jau es noticēju, ka apzīmējums "kvass" atbildīs objektīvajai realitātei... Tāpat kā visi "Aldara" alus šķirnes nav nekas cits kā sintētiski, pārgāzēti sū..i, tāpat arī šis "kvass" nebūs nekas cits kā kvasa izstrādājums - ne velti ir vispārzināms, ka vienīgie dabīgie LV ražotie dzērieni ar nosaukumu "kvass" ir tikai Iļģuciema un Ulmaņlaika kvass, bet pārējie ir vienīgi no ekstraktiem ražoti surogāti... Dod Die's "Dinamo" nespēlēt tik slikti, kāda būs šo "Aldara" ražojumu kvalitāte...
ES pats
E
Žēl, ka "Aldaris" nepārņem Pasaulē populāro "riteņbraucēju" alus - radler tradīcijas - vieglie ali. Tos ražo atšķaidot 1:1 vieglo 5% alu ar dabīgo limonādi! Ne jau kā D- light ar kādiem sintētiskiem draņķiem! Radlera ali ir iecienīti arī tūristiem, jo tie netraucē pārvietoties ar velosipēdiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses