Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ditton pievadķēžu rūpnīcas kārtējās akcionāru sapulces sasaukšana

Publiskās akciju sabiedrības “Ditton pievadķēžu rūpnīca”, vienotais             reģ.Nr.40003030187, Valde un Padome, pamatojoties uz LR Komerclikuma 269. un    273.pantiem un sabiedrības Statūtiem, paziņo par kārtējās akcionāru pilnsapulcessasaukšanu, kura notiks 2008.gada 20.jūnijā plkst.900 sabiedrības               administratīvajās telpās pēc juridiskās adreses - Višķu ielā 17, Daugavpils.

    Darba kārtība:                                                                  1. 2007.gada pārskata apstiprināšana. 2. 2007.gada peļņas sadale. 3. Sabiedrības zvērināta revidenta ievēlēšana. 4. Par sabiedrības Padomes vēlēšanām. 5. Par sabiedrības Padomes un Valdes darbību. Akcionāru reģistrācija notiks sapulces dienā - 2008.gada 20.jūnijā no plkst. 800līdz 900 sapulces norises vietā.                                                Dalībai akcionāru pilnsapulcē jāveic sava finanšu instrumentu konta (vērtspapīrukonta) bloķēšana līdz 2008.gada 13.jūnijam ieskaitot. Kvītis, kas apliecina     akciju bloķēšanu, jāuzrāda, akcionāram reģistrējoties.                          Kopējais balsstiesīgo akciju skaits sastāda 7 400 000 akcijas.                  Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju, vai         pilnvarnieku starpniecību. Pilnvarai jābūt apliecinātai saskaņā ar LR likumu    Pilnvaras veidlapa pieejama pielikumā. Akcionāru pārstāvjiem saskaņā ar         Komerclikuma 277.pantu reģistrējoties jāuzrāda pilnvaras apliecinošs dokuments. Gadījumā, ja neatkarīgi no iemesliem 2008.gada jūnija AS “Ditton pievadķēžu     rūpnīca” kārtējā akcionāru pilnsapulce nebūs lemttiesīga nepieciešamā kvoruma   trūkuma dēļ, atkārtotā kārtējā akcionāru pilnsapulce ar augstākminēto darba     kārtību tiek sasaukta 2008.gada 07.jūlijā plkst.900 AS “Ditton pievadķēžu       rūpnīca” administratīvajās telpās Višķu ielā 17, Daugavpilī. Akcionāru          reģistrācija notiks augstākminētajā kārtībā no plkst. 800 līdz 900. Akcionāru   finanšu instrumentu kontu bloķēšana dalībai sapulcē 2008.gada 20.jūnijā ir      derīga. Papildus akcionāri var veikt kontu bloķēšanu līdz 2008.gada 30.jūnijam  ieskaitot.                                                                      Iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem un        izpildīt citas ar to saistītās procedūras formalitātes akcionāri var no         2008.gada 02.jūnija līdz 17.jūnijam, bet atkārtotas akcionāru sapulces gadījumā - no 2008.gada 20.jūnija līdz 4.jūlijam darbdienās no plkst. 900 līdz 1600      sabiedrības sekretariātā Višķu ielā 17, Daugavpilī. Telefons uzziņām (+371)     65402333.                                                                       Priekšlikumus par konkrētas personas vēlēšanu Padomes sastāvā akcionāri ir     tiesīgi paziņot rakstiski līdz pilnsapulces atklāšanas. Saskaņā ar AS „RFB”     korporatīvas vadības Principiem izvirzot kandidatūru Padomes sastāvā ,          akcionāram ir jāierada informaciju, kas paredzēta ar Komerclikuma normam un AS  „RFB” Pricipiem par šo kandidatūru, ka arī, pēc iespējas, nodrošināt viņa       klātbūtni pilnsapulcē.                                                         

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses