Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Kvadra Pak" plāno jaunas ražotnes celtniecību Ādažos

Kartona iepakojuma ražotājs a/s Kvadra Pak plāno jaunas ražotnes celtniecību Ādažos un jauna zīmola "Qcarton.com" izveidi, ziņo LETA. Kopējā ražotnes un administrācijas ēkas platība - 6100 kvadrātmetri, un plānots, ka jaunās rūpnīcas iekārtās tiks investēti 2,5 miljoni eiro (1,76 miljoni lati), informējis Kvadra Pak valdes priekšsēdētājs Andris Vītoliņš.

Patlaban norisinās celtniecības pirmā kārta, kuras laikā plānots uzcelt kartona iepakojuma ražotni. Tajā tiks ražotas kartona kārbas ar augstu pievienoto vērtību, norāda uzņēmums. Jaunajā ražotnē tikšot nodarbināti apmēram 150 cilvēki. Plānots, ka rūpnīca sāks strādāt 2011.gada pavasarī.

Nākamajā gadā uzņēmums plāno nodrošināt produkcijas apgrozījuma pieaugumu par 3-5% salīdzinājumā ar šo gadu, sasniedzot apmēram 7,4 miljonus latu. Apgrozījuma kāpums plānots uz pievienotās vērtības pieauguma rēķina, informējis Kvadra Pak valdes loceklis Tadeušs Surgofts. "Ņemot vērā pārdošanas un ražošanas eventuālo apjomu samazināšanās tendenci mūsu lielākajiem klientiem, piesaistīsim jaunus klientus mūsu stabilākajos tirgos - Skandināvijā, Baltijas valstīs, Ukrainā un Polijā," norādījis Surgofts.

Uzņēmums iecerējis palielināt jaunu produktu, konstrukciju un dizaina piedāvājuma klāstu, kā arī optimizēt uzņēmuma iekšējos procesus. "Tā ir tikai daļa no vesela darbu kompleksa, kura rezultātā plānojam samazināt produkcijas pašizmaksu uz vienu drukas loksni par 10-15%," uzsvēra Surgofts.

Viena no tuvākajām vizuālajām pārmaiņām būs uzņēmuma zīmola maiņa. Jaunais zīmols "Quarton.com" domāts Eiropas tirgum. Ar zīmola maiņu uzņēmumus iecerējis kļūt kreatīvāks gan produktu izstrādē, gan darbošanās stilā. Uzņēmums ar jauno zīmolu sāks strādāt nākamā gada sākumā, teica Vītoliņš.

Kvadra Pak ir viens no lielākajiem kartona iepakojuma ražotājiem Baltijas valstīs, uzņēmums ražo kartona iepakojumu uzņēmumiem Krievijā, Ukrainā, Polijā, Somijā, Dānijā, Kazahstānā un Baltijas valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses